8.03
2024

Творчість Вікторії Немолот багатогранна. Це поезія (філософська, громадянська, пейзажна, любовна, інтимна лірика), вірші і казки для дітей, проза і пісенні тексти. Прекрасний склад, продумані і зрозумілі образи, точність і чіткість, емоційність, а ще – позачасовість: ось що відрізняє фірмовий авторський стиль Вікторії Немолот. У кожного, хто читає або чує вірші цієї поетеси, вони викликають свої власні яскраві асоціації, пов’язані з особистим досвідом. І ця візуалізація – чарівний секретний інгредієнт творчості Вікторії, в основі якого – даний Богом талант і величезна копітка праця над кожним рядком.

[Читати детальніше]

8.03
2024

Із Херсона з любов’ю

Рубрика: Новости. Автор: Olena

«Вітаю редакцію “Олександрійського тижня” з тим, що ми вистояли 2 роки війни! До листа додаю власну серію робіт, створених у Херсоні під звуки вибухів та повітряних тривог. На фото я з роботами. З повагою, Ваш постійний читач Качаленко Тамара (творче псевдо Vita Black)». Такий лист надійшов на електронну адресу редакції 27 лютого разом із чудовими малюнками кульковою ручкою, на яких професійно і майстерно зображені портрети літніх людей і дітей. На багатьох роботах ретельно вимальовані руки – а всі, хто має хоча б початкову художню освіту, знають, як складно їх зображати.
Роботи дійсно вражаючі, тож ми вирішили поближче познайомитися з їхньою авторкою і розповісти про неї нашим читачам.

[Читати детальніше]

8.03
2024

Чи могли б ви уявити, що ваш путівник до здорової шкіри може бути таким приємним і комфортним? Для багатьох пацієнтів пані Оксана Перевозниченко, лікарка-дерматовенерологиня вищої кваліфікаційної категорії, дитяча дерматовенерологиня, стала справжньою помічницею та порадницею у боротьбі із різними шкірними проблемами. Працюючи у своєму приватному кабінеті за адресою проспект Соборний,100 (вхід з двору біля 1-го під’їзду), пані Оксана надає всебічну допомогу своїм пацієнтам. Вона працює з пацієнтами будь-якого віку і статі, завжди вникаючи у їхні проблеми та потреби.

[Читати детальніше]

8.03
2024

Про нас, жінок

Рубрика: Новости. Автор: Olena

Міжнародний Жіночий день залишився в минулому, але звичка зустрічати Весну і Красу саме 8 Березня нікуди не щезла. На проспекті продають живі весняні квіти, сильні вітри віщують, що незабаром буде тепло, а з нарешті синього неба у нестійко теплі перші дні весни пригріває ще несміливе сонечко. І так тепло стає на душі: ще одну зиму пережили, і хочеться попри все бути оптимісткою і вірити, що краще – попереду.

[Читати детальніше]

8.03
2024

9 березня ми всі відзначатимемо 210 років з дня народження українського генія Тараса Шевченка. І це вже втретє проходитиме в умовах повномасштабної війни. Вірші поета, його заклики, пророцтва та заповіт сьогодні є дуже актуальними. Вони, як і півтора століття тому, надихають на боротьбу з ворогом. Одним із популярних художніх образів Великого Кобзаря, суголосних сьогоденню, стало його зображення у бойовій касці ЗСУ, з тактичними окулярами і в бронежилеті…

[Читати детальніше]

8.03
2024

День тюльпанiв i мiмоз

Рубрика: Новости. Автор: Olena

З чим асоціюється дата 8 березня? Запитайте у будь-кого, і відповідь не забариться та буде однозначно типовою: це традиційне свято, Міжнародний жіночий день. А наскільки воно ТРАДИЦІЙНЕ і чи завжди воно – свято? І ось тут уже з’вляється простір для дискусій…

[Читати детальніше]

8.03
2024

San-Remo запрошує

Рубрика: Новости. Автор: Olena

Людські стосунки не можна собі уявити без прояву тепла і турботи. Є люди, які роблять цей світ кращим, добрішим. Але про все по порядку…
Днями з подругами (“Конспіративна” назва групи “3 Т +Н”) святкували день народження у піцерії San-Remo. Скажемо так: ця подія не забувається!

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень