5.03
2023

Приютівські новини

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Щоразу, завітавши до Приютівки, дізнаєшся про щось новеньке. Так, від попереднього інтерв’ю` з очільником громади Андрієм Коломійцевим пройшло лише три місяці, а за цей час з`явилося новин на великий матеріал. Розповімо про найцікавіші з них.

[Читати детальніше]

5.03
2023

На засіданні виконкому міський голова Сергій Кузьменко повідомив, що Кабінет Міністрів України дав дозвіл місцевим громадам витрачати кошти своїх бюджетів на капітальні ремонти доріг. Більш детально розповісти про відновлення дорожнього покриття у місті ми попросили начальника управління ЖКГ Олександрійської міської ради Михайла Сулятицького.

[Читати детальніше]

5.03
2023

Проєкт “сміття”

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

В Олександрії розпочалося модернізування процесу збору та вивезення сміття. Відповідну програму затвердили депутати міськради, виділивши на її перший етап 17,5 млн грн.

[Читати детальніше]

5.03
2023

Закриття VashART Gallery для багатьох олександрійців стало надзвичайно неприємною новиною, викликало бурю емоцій. Навіть після публікації у минулому номері газети статті «Художня галерея опустила завісу…» залишилося безліч запитань: Що? Як? Чому? Тож ми попросили відповісти на них самого автора, натхненника і беззмінного керівника найгучнішого мистецького проєкту Олександрії – Ірину Квашу.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень