22.03
2023

24 березня о 18:00 в ПК “Олександрійський театр” відбудеться концерт різножанрових виконавців «СПРАВЖНІ». В анотації до проєкту написано наступне: «В одному потоці поєднуються три прояви, три обличчя мистецтва: музика, живопис, хореографія. Між митцями та публікою відбувається діалог на рівні відчуттів, від серця до серця – найбільш щирий та справжній”.

Сама постанова являє собою виступ трьох виконавців, які будуть імпровізувати на сцені, кожен у своєму амплуа. Музика – Ейден Сік, Живопис – Рей Аксу, Хореографія – Євдокія Загорулько.
Встигни побачити те, чого ще ніхто не бачив.
Що ж це за проєкт, «якого ще ніхто не бачив»? Про це ми розпитали у керівника Woliart Production Ярослава Шаповалова, який продюсує цей захід.
– Це буде дійство, де музикант не просто виконує музику по нотах, а створює її прямо на очах глядачів. Хто відвідував концерт ROMARIODORO & AIDEN SIC на підтримку ЗСУ в районному будинку культури і бачив виступ Ігоря, той може підтвердити, що це дійсно яскраве дійство, коли талановитий митець створює твір у живому часі. [Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень