17.03
2023

Нещодавно у міськраді відбулося цікаве засідання постійної комісії з питань комунальної власності та житлово-комунального господарства. «Цікаве», бо на ньому обговорювалося питання, яке хвилює всіх олександрійців, що живуть у будинках, де є централізоване опалення. Це питання нарахування оплати за опалення місць загального користування.

[Читати детальніше]

17.03
2023

Впевнено можна сказати, що Олександрія в порівнянні комфорту, затишності та чистоти дасть фору будь-якому аналогічному місту країни. І велика в цьому заслуга комунальників, які щодня за будь-яких погодних умов, за будь-якої ситуації працюють для нашого комфортного проживання. У переддень відзначення Дня працівників житлово-комунального господарства ми відвідали КП “Чисте місто” та поспілкувалися з його керівником – Андрієм Яценком.

[Читати детальніше]

17.03
2023

Передсвяткове iнтерв’ю

Рубрика: Новости. Автор: Olena

19 березня працівники житлово-комунального господарства відзначають своє професійне свято. У цьому році хотілося б особливо відзначити цих людей – олександрійців, які утримують комунальне господарство міста. Адже саме завдяки їм ми маємо не тільки чисті вулиці чи відремонтовані покрівлі, а й спокій на цих вулицях. Особливо це було відчутно у перші дні війни. Вже на другий чи третій день двірники вийшли на прибирання, і тоді неодноразово доводилося чути слова: “Раз працюють двірники, не все так вже й погано. Значить, життя продовжується”! Кажуть, що сама їхня присутність надавала спокою, наснаги для роботи, впевненості, що все буде добре.
Напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства ми зустрілися з директором КП “Житлогосп” Володимиром Власенком, який розповів про роботу свого підприємства.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень