30.11
2022

Як створити свій бізнес

Рубрика: Новости. Автор: Olena

Нещодавно відбувся цікавий проєкт, за допомогою якого кілька цілеспрямованих жінок змогли наблизити свої мрії у відкритті або розширенні власних справ. Спочатку це був 3-денний тренінг “Бізнес-модель для власної справи”, що проходив 30 жовтня –1 листопада в межах проєкту “Жіноче лідерство: на шляху відновлення України”. Участь в тренінгу взяли жінки Олександрійської, Знам’янської, Приютівської, Кременчуцької громад (всього 16 учасниць).

[Читати детальніше]

30.11
2022

Через часті обстріли енергетичної та критичної інфраструктури нашої країни з боку Російської Федерації в Олександрії почастішали перебої в електропостачанні. Але наразі ніхто не застрахований і від пошкодження водопостачальних мереж. Про те, як бути в таких випадках, ми запитали у начальника Олександрійського управління ГУ Держпродспоживслужби в Кіровоградській області Василя Коновалова.

[Читати детальніше]

30.11
2022

Будні комунальників

Рубрика: Новости. Автор: Olena

Чим займаються зараз комунальні підприємства міста, в інтерв’ю нашому кореспонденту розповів начальник управління ЖКГ Олександрії Михайло Сулятицький.

[Читати детальніше]

30.11
2022

Минулого тижня в олександрійських ЗМІ та соцмережах з`явилося повідомлення про те, що представники організації «Supporters Alexandria» передали на передову вже сьому автівку. Цього разу «Нива» поїхала на Харківщину, у нещодавно звільнене село, де підрозділом керує олександрієць.
Ось що розповів про цю подію та роботу організації один з її учасників Артем Тимченко.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень