15.11
2022

Заступник голови обласної ради, командир батальйону «Стугна», який один із перших після розвідувальних підрозділів зайшов до звільненого Херсону, Дмитро Лінько закликає жителів Кіровоградщини допомогти херсонцям після восьмимісячної окупації.

«Я не можу розповідати про специфічні завдання, які ми виконували і продовжуємо виконувати на цьому напрямку, але про емоції, що переповнювали після входження до Херсону, важко мовчати. Жодних сумнівів, що херсонці чекали на українських захисників. Нас зустрічали з прапорами, сльозами на очах, хтось виносив їжу, чесно кажучи, місто святкувало. Наразі до Херсону повертаються правоохоронні структури. Хочу закликати всіх протягнути руку підтримки людям після тяжкої восьмимісячної окупації», – зазначив Дмитро Лінько.

Зокрема він закликав органи влади, благодійні організації, небайдужих жителів регіону допомогти херсонцями харчами, засобами гігієни та іншим.

Нагадаємо, заступник голови обласної ради Дмитро Лінько, депутати облради Андрій Яровой та Олександр Мацайтіс із перших днів війни боронять Україну на передовій.

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень