2.11
2022

Сьогодні, 2 листопада, в Олександрії відбулася благодійна акція за ініціативи народного депутата України від 103-го округу Олега Воронько.

[Читати детальніше]

2.11
2022

Обласне комунальне виробниче підприємство «Дніпро-Кіровоград» розпочало водопостачання до Первозванівської громади. Про це повідомив голова Кіровоградської обласної ради Сергій Шульга сьогодні, 2 листопада.

«Минула перша доба, як обласне комунальне підприємство «Дніпро-Кіровоград» забезпечує водопостачання Первозванівській громаді. Багатьом відомо, які були проблеми – це і часта відсутність води через труднощі на шахті, що була досі постачальником, це і неналежна якість. Сьогодні громада отримує послугу в необхідному обсязі і відповідно до санітарних норм», – зазначив Сергій Шульга.

Водоканал забезпечує водою за гуртовою ціною, а тариф формує комунальне підприємство селищної ради.

«Це результат спільної піврічної роботи. Із 1 листопада «Дніпро-Кіровоград» подає воду на комунальне підприємство «Добробут» Первозванівської селищної ради за оптовою ціною, а далі воно розподіляє для жителів громади за власними розрахунками і відповідно тарифом», – уточнив виконуючий обов‘язки генерального директора «Дніпро-Кіровоград» Олександр Пісний.

Нагадаємо, раніше водозабезпечення Первозванівської громади здійснювала Інгульська шахта. Послугу жителі отримували за графіком, а вода потребувала поліпшення якості.

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень