3.12
2021

Внимание, конкурс! БФ “Шлях до життя” объявляет конкурс на лучшую семейную рождественскую или новогоднюю фотографию. Условия просты – выберите лучшее фото (можно архивное) и выставьте в комментариях к этому посту в Фейсбук.

[Читати детальніше]

3.12
2021

Щороку 3 грудня відзначається Міжнародний день людей з обмеженими можливостями, адже кожен громадянин з інвалідністю має відчути турботу суспільства і свою неодмінну причетність до суспільного життя.

[Читати детальніше]

3.12
2021

Цьогоріч на 33 дорогах загального користування місцевого значення виконувалися ремонтні роботи, які нині знаходяться на завершальній стадії. Про це під час тематичного брифінгу повідомила заступниця директора із загальних питань ДП “Агентство місцевих доріг” Євгенія Гончаренко.

«Із 33 об’єктів 18 – були охоплені капітальним ремонтом, 15 – поточним середнім ремонтом. Станом на 1 грудня роботи завершені на 23 автошляхах загального користування місцевого значення. Наразі роботи тривають на 10 дорожніх об’єктах. Вже влаштовано більше 67 км. покриття, що складає 99,7% від запланованих», – пояснила Євгенія Гончаренко.



Вона додала, що ДП “Агентство місцевих доріг” виступає замовником ремонтних робіт по 28 дорожнім об’єктам. Станом на вчора виконувалися будівельні роботи на 7 з них, зокрема, велися роботи з реконструкції 1 об’єкта, 4 – капітального ремонту штучних споруд на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення, ще на двох виконується поточний середній ремонт. Нині на цих дорогах влаштовано 59, 91 км. покриття, що складає 99,6% від запланованих в цьому році.

3.12
2021

На Кіровоградщині перекриють рух в зв’язку з реконструкцією мосту на автомобільній дорозі «Головківка – вихід Т12-15 – Піщаний Брід». Роботи виконуються в рамках президентської програми «Велике будівництво». Про це у рамках брифінгу повідомила заступниця директора із загальних питань ДП “Агентство місцевих доріг” Євгенія Гончаренко.


«Наразі підрядна організація виконує підготовчі роботи, зокрема, перебазування техніки. Планується, що повне закриття руху по даному мосту відбудеться орієнтовно 10 грудня 2021 року. Завершення робіт по даному об’єкту заплановане на кінець липня наступного року», – зазначила Євгенія Гончаренко.

3.12
2021

Із понеділка, 6 грудня, в Олександрії діятимуть нові обмеження, які Уряд вводить для регіонів «жовтої» карантинної зони.

[Читати детальніше]

3.12
2021

В Олександрійській громаді із 1 936 працівників освіти щеплено 1 876 людей, тобто 96,9% від загальної кількості освітян. Медичні протипоказання мають 38 робітників, 10 педагогів та 4 працівники молодшого обслуговуючого персоналу відсторонені від роботи.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень