14.12
2021

Сучасні технології дозволяють працювати навіть в дощову погоду –продовжується ремонт мосту на трасі М-30 Стрий – Ізварине (км 52) у селі Куколівка. Про це повідомили у Службі автодоріг області.

Наразі мостобудівники виконують бетонування ригеля на 4-й опорі та армування ригеля на 1-й опорі. Вже влаштовано ригель з підферниками на 3-й опорі.

Будівництво відбувається в рамках президентської програми «Велике будівництво».

Допоки тривають ремонтні роботи, рух транспорту здійснюється в обхід по тимчасовій дорозі, тож будьте уважними за кермом і не ігноруйте дорожні знаки.

14.12
2021

Урочистості відбулися в Кіровоградській ОДА з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, який відзначається щороку 14 грудня. Саме цього дня 1986 року було завершено будівництво саркофагу над зруйнованим четвертим енергоблоком.

Ліквідаторів з Кіровоградщини, які пройшли крізь жорстокі випробування “мирного” атому, привітала голова облдержадміністрації Марія Чорна.

Марія Чорна побажала усім міцного здоров’я та вручила учасникам ліквідації грамоти і подяки облдержадміністрації.

Артисти обласної філармонії привітали ліквідаторів музичними номерами.

14.12
2021

Сьогодні, 14 грудня, голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна разом з представниками обласної та міської влади долучилася до покладання квітів з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС до пам’ятника «Жертвам Чорнобиля».

На вшануванні були присутні ліквідатори та вдови ліквідаторів наслідків аварії.

«Якби не ліквідатори, страшно уявити, що могло б бути з людством. Але вони впорались. І їм за це має бути вдячний весь світ. Вшановуємо мужність і героїчний вчинок кожного», – сказала Марія Чорна.

Усі присутні вшановували пам’ять героїв хвилиною мовчання.

14.12
2021

Наразі в місті триває розробка Стратегії розвитку. Це документ про бачення майбутнього й напрямки розвитку окремої громади. Іншими словами, в основі такої стратегії закладена довгострокова програма досягнення громадою самостійно поставленої мети. Її орієнтовна тривалість – 7 років.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень