2.12
2021

ComInBank – це фінансова установа з британським капіталом, яка більше ніж 28 років здійснює свою діяльність на фінансовому ринку України. 100 % акціонером банку є інвестор з Великої Британії, засновник інвестиційної компанії GML Capital LLP – Стефан Пол Пінтер. Саме це робить банк “КІБ”(Комерційний індустріальний банк) стабільним та надійним партнером у сфері фінансових послуг.

[Читати детальніше]

2.12
2021

Врятували бобра

Рубрика: Новости. Автор: Админ

1 грудня о 09:52 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у ставку поблизу с. Войнівка Олександрійської МТГ у металевому тросі рибальської сітки заплутався бобер. Бійці 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини, що прибули на місце виклику, за допомогою шанцевого інструменту  тварину вагою близько 40 кг дістали з пастки.

[Читати детальніше]

2.12
2021

Вчера отмечался Всемирный день борьбы со СПИДом. Эта болезнь не обошла стороной и наш город.

[Читати детальніше]

2.12
2021

1 грудня, у Кіровоградській ОДА відбулося відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю.

З вітальним словом до присутніх звернулася очільниця області Марія Чорна, яка акцентувала увагу на актуальності та важливості створення максимально доступного простору для людей з інвалідністю на території області. І саме вирішенням цього питання опікується керівництво держави та області. [Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень