5.02
2019

Коюденко про дороги

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Говорячи про стан автомобільних доріг області
начальник Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області Вадим Коюденко, повідомив наступне: “Найбільших руйнацій зазнало покриття на дорогах Н-23 Кропивницький-Кривий Ріг-Запоріжжя, М-12 Стрий –Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка, М-22 Полтава-Олександрія, М-13 Кропивницький-Платонове.

[Читати детальніше]

5.02
2019

Watsons будет жить

Рубрика: Новости. Автор: Iryna Koshkina

В Александрии закрылся один из магазинов товаров для красоты и здоровья Watsons, что по улице Красноармейской (Григория Усика). Многие облюбовали эту сеть из-за динамичных акций, программы лояльности и возможности приобрести здесь по демократичным ценам бытовую химию европейского качества.

[Читати детальніше]

, .

5.02
2019

Будівництво йде за графіком. Закінчили перший етап: нова покрівля, фасад, бетоні перекриття, підсилений фундамент. Рухаємося далі.

[Читати детальніше]

5.02
2019

Нa фейсбук-стоpінці Головного сеpвісного центpу МВС зaпустили чaт-ботa з ім’ям “Aвтобот”. Його метa — швидко тa у зpучний чaс нaдaвaти всі необхідні консультaції щодо отpимaння aдміністpaтивних послуг.

[Читати детальніше]

5.02
2019

27 січня, у неділю, виїзною комісією обласного відокремленого підрозділу Всеукраїнської федерації військово-спортивних багатоборств у Кіровоградській області, на чолі з її головою Андрієм Ярошевським, була проведена поясова технічна атестація в ВПК «Саланг» смт Онуфріївки. Вихованці клубу атестувалися на жовтий та жовтий пояс 1 ступеню з військово-спортивних багатоборств. Загальна кількість учасників склала 20 осіб.

[Читати детальніше]

5.02
2019

22 протокола о вождении в нетрезвом состоянии за один год – этот факт мог бы стать достойным книги рекордов Гиннесса, если бы не имел смертельного финала: александриец Максим Т. в октябре прошлого года сбил насмерть человека. До этого 22 раза его останавливали, предупреждали, лишали прав, штрафовали, но на него ничего не действовало.

[Читати детальніше]

5.02
2019

Надежная охрана

Рубрика: Новости. Автор: Lena

В наше неспокойное время, когда в сводках полиции каждую неделю сообщается о многочисленных кражах, охрана жилья и имущества – один из самых больших поводов для беспокойства обывателей. Все нажитое непосильным трудом может в одночасье оказаться в руках мошенников или воров, а приобрести взамен новое не всегда возможно. В категории ограбленных может оказаться любой – богатый и бедный, старый и молодой, а под особым прицелом злоумышленников – жилье людей, которые в поисках лучшей жизни вынуждены уехать на заработки. Впрочем, любителей поживиться за чужой счет не смущает, что в момент их «визита» хозяева могут быть дома. Тогда под угрозой оказывается жизнь и здоровье всех членов семьи, на чье добро позарились воры. Как защитить себя от этого?

[Читати детальніше]

5.02
2019

Приїзд команди Радикальної Партії Олега Ляшка та «Ляшкобуса», який вже став символом передвиборчої кампанії Радикальної партії Олега Ляшка, очікується, в залежності від погодних та дорожніх умов, близько 16-30 5 лютого на площі біля ПК «Світлопільський», а зранку 6 лютого спілкування з мешканцями Олександрії продовжиться поблизу автовокзалу. 

[Читати детальніше]

, , .

5.02
2019

У неділю, 3 лютого, відбувся 4-й вид спартакіади, присвяченої 19-й річниці з дня заснування ТОВ «УкрАгроКом». За ініціативи комерційного директора компанії Павла Фесюка до Спартакіади було включене змагання з кульової стрільби з пневматичної гвинтівки.

Фото Ю.Котов
[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень