9.02
2019

У котрий раз українців лякають додатковим підвищенням цін на природний газ! Наші “партія і уряд” обіцяють збільшити суми у платіжках за опалення зразу ж після виборів президента, а потім ще раз – восени. «Так треба! – говорить голова уряду Гройсман. – Весь світ вимагає від нас довести ціну на блакитне паливо до рівня світових цін». Тобто бабусі Кирилівні з Добронадіївки треба платити стільки ж за тисячу кубів, як і споживачам у Німеччині чи у Франції. Саме тоді, мабуть, і прийдуть справедливість і щастя до кожної української оселі. Так-то воно так, але є деякі деталі, про які забувають сказати наші урядовці. [Читати детальніше]

9.02
2019

Роботи двох олександрійських школярок – Тетяни Мартиненко та Діани Чайки — увійшли до збірки «Творчі канікули-2018», де надруковані 79 прозових та поетичних творів, відзначених журі на Всеукраїнському дитячому літературному конкурсі.

[Читати детальніше]

9.02
2019

Секрет долголетия

Рубрика: Новости. Автор: Lena

Актриса Ольга Аросева как-то сказала: «Не жалейте о том, что стареете, многим в этом было отказано. Жизнь даётся всем, а старость избранным». Действительно, если посмотреть на долгожителей, то всем им очень досталось от жизни – война, голод, тяжелый труд, смена правящих режимов… Но практически каждый, говоря о секрете долголетия, упоминал трудолюбие, оптимизм, любовь к своему делу и к своей семье и сдержанность в привычках.

[Читати детальніше]

9.02
2019

В Олександрії визначено перелік занедбаних будівель, які знаходяться у центральній частині міста.

[Читати детальніше]

9.02
2019

Раціональна, не особливо видовищна гра Олександрії, де велику роль відіграє досвід футболістів, не викликає особливої симпатії. І все ж перед Володимиром Шараном варто скинути капелюха, переконаний блогер “Футбол 24” Сергій Тищенко.

Яремчук, Бондаренко, Коломоєць та ще 6 гравців, яких розкрив Володимир Шаран
[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень