12.02
2019

У теплій невимушеній атмосфері у п’ятницю, 8 лютого, Олександрійський медичний уже коледж, а не училище – відсвяткував свій новий статус. На початку року заклад було перейменовано на Комунальний вищий навчальний заклад «Олександрійський медичний коледж». Новий статус надає закладу можливість розвиватися за різними напрямками тісної співпраці з вишами країни, де випускники можуть продовжити навчання у здобутті омріяної професії.

[Читати детальніше]

12.02
2019

На прошлой неделе в Александрийский отдел полиции обратился житель города, который сообщил, что в его дом, разбив окно, забралась воровка.

[Читати детальніше]

12.02
2019

У парку храм не побудують

Рубрика: Новости. Автор: Iryna Koshkina

11 лютого відбулося засідання комісії, яка розглянула усі пропозиції, які надійшли від олександрійців щодо змін у проекті генплану. Зокрема, релігійна громада Української Православної Церкви звернулася з проханням виділити територію під майбутнє будівництво храму, запропонувавши одне з місць: у сквері ім.Л.Попова, сквері ім.Ю.Кравченка або у парку «Молодіжному» (вул.Садова).

[Читати детальніше]

12.02
2019

Согласовательная комиссия по рассмотрению предложений общественности к градостроительной документации, а именно – к Генеральному плану Александрии и Плану зонирования территории была создана решением исполнительного комитета горсовета 7 февраля. [Читати детальніше]

12.02
2019

Где хранится сцена?

Рубрика: Новости. Автор: Lena

Мобильная сцена, которую в период новогодних праздников активно обсуждали в сети александрийцы, будет храниться на оптовой базе на улице Титова, 2 – такое решение принял исполнительный комитет горсовета на заседании 7 февраля.

[Читати детальніше]

12.02
2019

Вшануймо пам’ять воїнів

Рубрика: Новости. Автор: Iryna Koshkina

У п’ятницю, 15 лютого, о 10:00 годині відбудеться загальноміський мітинг-реквієм та покладання квітів до меморіального комплексу воїнам-інтернаціоналістам, загиблим у Республіці Афганістан у 1979-1989 роках.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень