1.02
2019

За чесну владу

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Першого лютого в ресторані Delis в Олександрії міська організація політичної партії Анатолія Гриценка «Громадянська позиція» провела зустріч з виборцями.

[Читати детальніше]

1.02
2019

Этот месяц внес в мою жизнь коррективы, и очень большие. На данный момент многие мои друзья и знакомые ездили, ездят, и, я думаю, будут продолжать ездить на заработки в Европу. Но вот немногие могут пережить временное расставание с родными людьми, стенами. Хотя есть и такие, которые остаются жить в Европе, помогая финансово своим родным в Украине. Ведь все мы едем в другие страны за лучшей жизнью, за деньгами. Но не всем там так хорошо удается заработать и создать сказку. Как не крути, каждая вторая женщина мечтает о принце, а каждый второй мужчина хочет любовницу в постели и хозяйку на кухне. Многие, уже создав семью, едут в Европу, чтобы прокормить ее, заработать капитал для семьи и её достатка. Но есть очень большое “но”: не все семейные пары преодолевают расстояние в отношениях.

[Читати детальніше]

1.02
2019

У п’ятницю, 1 лютого, представники головного управління Нацполіції області разом з колегами із Олександрійської міськвідділу поліції провели інтерактивну профорієнтаційну роботу серед молоді Олександрії – школярів, майбутніх випускників та студентів. Заступник начальника головного управління Нацполіції Руслан Горіченко розповів присутнім про те, що ніяких особливих вимог до кандидатів для роботи в поліції немає: “Достатньо закінчити школу, отримати атестат і все – подавайте заявку” , – розказав Р. Горяченко.

[Читати детальніше]

, , .

1.02
2019

1 лютого відбулася чергова 59-та сесія олександрійської міської ради, де було прийнято рішення преміювати міського голову з нагоди ювілею.

[Читати детальніше]

1.02
2019

Наши бьют

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Украинский супертяжеловес, наш земляк Тарас Неудачин в рамках вечера бокса Kalakoda Promotions в Кейптауне (ЮАР) провёл свой дебютный бой на профессиональном ринге.

https://www.facebook.com/luckypunch.net/videos/531900410637099/?t=26
[Читати детальніше]

1.02
2019

Бланочная карусель

Рубрика: Новости. Автор: Lena

«За несколько дней до Нового года я пришел в управление труда и социальной защиты населения, чтобы взять бланки декларации и заявления на получение субсидии. Насколько мне известно, они уже длительное время не менялись, – рассказал александриец Юрий Красюк. – Работники управления сказали: бланков нет. Но это же пара пустяков – напечатать их на принтере или отксерить!

[Читати детальніше]

1.02
2019

Шановні олександрійці!

Центральна міська бібліотека ім. О.Пушкіна запрошує вас долучитися до АРТ-виставки «У кожної ляльки своя історія». Виставка присвячена авторській ляльці і творцям цього неймовірного мистецтва. 

[Читати детальніше]

1.02
2019

Полный список кандидатов

4 февраля заканчивается подача документов в ЦИК потенциальными кандидатами в президенты. Окончательный список всех зарегистрированных кандидатов в ЦИК огласят 9 февраля. Их фамилии и напечатают в избирательных бюллетенях.

[Читати детальніше]

1.02
2019

«Вітер» в Олександрії

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Сьогодні, 1 лютого, в Олександрії заплановано старт ефірного мовлення телеканалу «Вітер». Це продукт Центральноукраїнського бюро новин з Кропивницького.

[Читати детальніше]

1.02
2019

31 січня під час засідання обласної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати директор департаменту соціального захисту населення ОДА Олександр Догаров повідомив, що станом на 1 січня 2019 року загальна сума боргу із заробітної плати в області склала 7,1 млн., що на 3,5 млн. грн. менше, ніж на початок 2018 року. За темпами погашення заборгованості Кіровоградська область займає 4 місце серед решти регіонів.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень