8.09
2023

Незважаючи на несподівану зливу, 27 серпня в Олександрії на Соборній площі відбувся благодійний Hip-Hop-фестиваль, організований відеорежисером і волонтером Ельміром Асадовим. Першочергова мета – допомогти бійцям, які захищають Україну у складі 78 полку «Ґерць». Ще одна важлива місія заходу – продемонструвати, що кожен може наближати перемогу і допомагати українцям, андеграунд культура не стоїть осторонь, коли нашим воїнам потрібна допомога. Брейк-данс, реп, графіті, розіграш трофеїв з фронту – на фестивалі було що послухати і на що подивитися.

[Читати детальніше]

8.09
2023

Цьогоріч рекламному агентству «Алігатор» виповнилося 15 років. «Час несеться зі швидкістю звуку. Ось тут, наче вчора, ти – випускниця інституту з червоним дипломом дизайнера – вийшла на вулицю і розгублено думаєш: «А що далі?»… У маленькому місті, без зв’язків і мішків грошей. І тут тобі, наче сніг на голову, прилітає від товариша: «А давай спробуємо створити рекламне агентство?» 2008 рік, січень…. «А давай!» Скільки всього трапилося за ці роки, скільки орендованих офісів, квартир, обладнання, помилок та успіхів, невдач та тріумфів, розчарувань та гордості…. Так, саме гордість – це слово я можу сьогодні впевнено сказати про рекламне агентство «Алігатор», – говорить засновниця і керівник «Алігатора» Світлана Девчич.

[Читати детальніше]

8.09
2023

Якщо в Олександрії сталася аварія, дізнавшись про ДТП, жителі міста в першу чергу думають: «Це на перехресті біля Палацу урочистих подій». Ріг проспекту Соборного з Поштовою вулицею з давніх-давен має дурну славу, і містом ширяться легенди про накладене на нього закляття або порчу.

[Читати детальніше]

8.09
2023

У переддень професійного свята усіх спортсменів, фізкультурників, тренерів та їхніх уболівальників – наша бесіда з начальником відділу молоді та спорту Олександрійської міської ради, досвідченим тренером, який виховав не один десяток спортсменів найвищих рівнів, Андрієм Ярошевським. Говоримо про здобутки і проблеми. Але спершу – йому слово.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень