11.09
2023

Підприємець Ірина Дрюченко – власниця затишної італійської ресторації SanRemo. Завжди привітна і усміхнена, вона, здається, знає, як приборкати час і не знає, що таке труднощі. Але це лише на перший погляд. На одному з бізнес-сніданків «Про НЕ-успіх» від громадської організації «Інша жінка» Ірина відверто розповіла про злети і падіння, про життєві принципи, про те, що допомагало триматися у важкі часи, і про цінності, які насправді важливі. Хто як не людина, що побувала на межі життя і смерті, знає про це краще за інших?

[Читати детальніше]

11.09
2023

«Ми прожили з Сашею 9 щасливих років. У 10 річницю планували вінчатися. Але 6 серпня 2022 року він помер. Його поховали у день нашого весілля, – розповідає Наталія, дружина загиблого захисника Олександра Сафроненка. – Він любив мене більше життя. Робив для мене все, носив на руках, виконував усі мої бажання. Я завжди дякувала Богу за такого чоловіка. Шкода, що ми так мало були разом. Мені тепер дуже важко без нього. Наче крила обрубали. Доводиться вчитися жити заново».

[Читати детальніше]

11.09
2023

«Допис про хороше. Про майбутнє. Про надію. Про дітей. Я люблю дітей. Своїх учнів люблю. Деякі учні зникають з мого життя щойно закінчують школу, а деякі залишаються в ньому і стають друзями, підтримкою, опорою, стають рідними. Колись я навчала цих, тепер дорослих, дітей, а тепер сама в них учуся! Так! Сьогодні я мала змогу бути присутньою на уроці у свого учня. Гліб навчається в Німеччині та не лише ділиться досвідом щодо вступу до німецьких вишів, а ще й викладає німецьку. На уроці я побачила дорослого, впевненого в собі, харизматичного та знаючого викладача з почуттям гумору! Сучасні технології, володіння різними додатками роблять його уроки цікавими, матеріал засвоюється легко. Мені не соромно сказати, що тепер я вчуся чомусь новому у своїх учнів. Саме за ними майбутнє! Саме вони – Україна! Діти, де б ви зараз не були, бережіть себе! Продовжуйте вчитися! Займайтеся самоосвітою! Прямуйте до своєї мрії!»

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень