8.04
2022

Павла КАРНАУХА з Олександрії Президент України Володимир Зеленський посмертно нагородив орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

[Читати детальніше]

8.04
2022

Відтепер рідні загиблих від рук окупантів можуть звернутися за консультаціями та роз‘ясненнями щодо процедури їх поховання.

За словами Голови Національної поліції України Ігоря Клименка, наразі у звільнених від російських військ населених пунктах поліцейські цілодобово працюють над пошуком та ідентифікацією загиблих мирних людей.



«Тіла жертв військової агресії Росії направляють на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. Після проведення необхідних досліджень тіла загиблих передають родичам для поховання. Запам’ятайте номер: 0 894 201 867. Ця лінія працює цілодобово. Оператори готові надати необхідну консультацію та роз’яснення щодо процедури поховання», – повідомив Ігор Клименко.

Голова Нацполіції звернувся до громадян з проханням використовувати анонсовану телефонну лінію за призначенням. З усіх інших питань – вертайтеся за номерами поліції вашого регіону.

8.04
2022

6 квітня, начальник Кіровоградської обласної військової адміністрації Андрій Райкович взяв участь в перевірці готовності зведеного підрозділу ГУ ДСНС в області до виконання бойових завдань за призначенням. Рятувальники Кіровоградщини вирушають на аварійно-рятувальні роботи у звільнених від російської окупації населених пунктах.

  • Бажаю вам успішно виконати чергову бойову задачу. Ми живемо в надзвичайно складні часи військової агресії. Україна знову змушена виборювати свою свободу та незалежність. Перемога обов’язково буде за нами, – звернувся до ДСНСників Андрій Райкович. – Допоможіть людям, збережіть себе і обов’язково повертайтесь живими, бо у вас ще багато задач.
    Андрій Райкович разом із начальником ГУ ДСНС в області Віталієм Миронюком вручили нагороди рятувальникам, які брали участь в ліквідації наслідків вибуху газу в багатоповерхівці по вулиці Попова. Рятувальники отримали нагрудні знаки ДСНС України «За відвагу в надзвичайній ситуації», медаль «10 років сумлінної служби» та Почесні грамоти ДСНС України.

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень