21.04
2021

Декілька днів тому до міської ради на моє ім’я надійшов лист від командира військової частини А3892, підполковника Володимира Бабаніна. У ньому йшлося, що бійцям 109 батальйону для якісного виконання завдань у зоні ООС та безпечного пересування потрібна допомога – у тому числі, й придбання легкового автомобіля.

[Читати детальніше]

21.04
2021

Сегодня, 21 апреля, состоялся матч 1/2 финала кубка Украины по футболу. ФК “Александрия” принимал луганскую “Зарю”.

[Читати детальніше]

21.04
2021

Дорогі друзі, на даний момент є велика вірогідність зміни Кабміном України ціни на електроенергію для населення з 1 травня.

Яка буде ціна з 01 травня поки що не відомо. Однак для правильного нарахування спожитої електроенергії та виставлення коректного рахунку, вкрай ВАЖЛИВО ПЕРЕДАТИ ПОКАЗНИКИ ЛІЧИЛЬНИКА до 03.05.2021 р.

ТОВ «Кіровоградська обласна ЕК»

21.04
2021

Необхідність продовжити навчальний рік влітку може виникнути в тих школах, де протягом року продовжувалися терміни канікул. Однак рішення прийматиме не МОН, а кожна школа самостійно.

Про це розповів начальник головного управління шкільної освіти МОН Юрій Кононенко в ефірі каналу «Україна 24» сьогодні, 21 квітня.

«У нас в основному все йде за планом, оскільки дистанційне навчання – це все-таки одна з форм навчання, це абсолютно нормально в нинішніх умовах. Але у нас є школи, особливо в західних регіонах України, де часто з’являлися надзвичайні ситуації та продовжувалися канікули. І можливо, саме там буде необхідність продовжити навчання у червні. Це може стосуватися й інших регіонів. Рішення про це є прерогативою школи, це вирішує керівництво», – повідомив Кононенко.

За його словами, школи повинні враховувати необхідність 175 навчальних днів протягом року.

«І з огляду на ситуацію, яка у нас була і зараз триває, все залежить від навчальних закладів. Ці 175 днів, обов’язкові для навчання, повинні бути використані навчальними закладами, і кожен з них, кожна школа сама вирішує це питання», – пояснив він.

21.04
2021

В феврале этого года власти Александрии озвучили планы строительства футбольного манежа на территории НВК № 17, а на сессии городского совета было выделено 500 тыс. грн на изготовление проектно-сметной документации.

[Читати детальніше]

21.04
2021

21 квітня в міській раді відбулося навчання посадових осіб, на яких покладено обов’язок по веденню військового обліку.

[Читати детальніше]

21.04
2021

За даними Олександрійського районного відділу поліції 20 квітня о 18.20 у приміщенні офісу, який належить двом сільгосппідприємцям, внаслідок необрежного поводження пролунав вибух предмету, зовні схожого на гранату. 

[Читати детальніше]

21.04
2021

Під час проведення рейду інспекторами муніципальної безпеки міської ради на річці Інгульці було затримано браконьєрів-риболовів.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень