2.04
2021

До Дня міста, що відзначається у останню неділю травня пройде щорічний конкурс «Олександрієць року».

[Читати детальніше]

2.04
2021

Приглашаем на субботник!

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

В субботу, 3 апреля, в 10:00 состоится субботник и высадка деревьев в парке на Садовой.

[Читати детальніше]

2.04
2021

Супермаркет АТБ, что на проспекте Соборном, закрывается на ремонт.

[Читати детальніше]

2.04
2021

На пенсію у 60

Рубрика: Новини звідусіль. Автор: Gavrilenko

З 1 квітня 2021 року пенсійний вік для жінок в Україні становить 60 років – це передбачають зміни, ухвалені 2011 року.

Як пояснили у пенсійному фонді, йтимуть на пенсію в 60 років ті жінки, які народилися після 1 квітня 1961 року.

Щоб отримати пенсію за віком, людина повинна мати страховий стаж не менше ніж 28 років. Якщо його немає, то мінімальний вік для виходу на пенсію у 2021 році становитиме 63 роки.

Радіо Свобода

2.04
2021

Плюс 15 мільйонів

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

2 квітня на засіданні міськради Сергій Кузьменко повідомив, що за перший квартал поточного року громада має перевиконання бюджету майже на 15 млн грн.

[Читати детальніше]

2.04
2021


Огляд-конкурс «Кращий благоустрій приватної садиби» Олександрійської територіальної громади пройде з 1 травня по 1 липня.

[Читати детальніше]

2.04
2021

На робочій нараді, яка пройшла в читальному залі центральної бібліотеки місцеві фахівці та краєзнавці обговорили створення музею імені Чижевського.

[Читати детальніше]

2.04
2021

С любовью к танцам

Рубрика: Новости. Автор: Админ

Обладательница титула «Богиня таблы» (табла – стиль восточного танца) от президента Украинской ассоциации исполнителей восточных танцев, а также звания «Лучшая танцовщица» во Всеукраинской акции «Человек года 2020» (версия УАВСТ), победительница многочисленных конкурсов и фестивалей восточных танцев, владелица 62-х медалей, призёрка чемпионата Украины и чемпионка Европы… И это все – о двенадцатилетней александрийской школьнице Алевтине Палиенко.

[Читати детальніше]

2.04
2021

У рамках програми «Велике будівництво» триває ремонт мосту через р. Синюха на автомобільній дорозі М-12, поблизу Новоархангельська. Виконано більше половини від запланованого обсягу робіт. Про це повідомили в Службі автомобільних доріг області.

«Наразі проводяться роботи з розбирання конструктивних частин зношених елементів штучної споруди, демонтажу вирівнюючого шару армованого бетону, перильного огородження й пішохідних проходів», – зазначили в Службі автодоріг.
Фахівці додали, роботи проводяться на одній половині проїжджої частини у дві робочі зміни, без перекриття руху.

Як повідомлялося раніше, на Кіровоградщині тривають роботи поточного середнього ремонту автошляху державного значення М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка.

2.04
2021

У Кіровоградській області завершили розробку тренінгів із безпеки в інтернеті й уроків із медіаграмотності для шкіл. Про це повідомила директорка департаменту освіти і науки ОДА Ельза Лещенко. [Читати детальніше]

2.04
2021

На даний час в області функціонує 25 інклюзивно-ресурсних центрів. Це установи, де діти з особливими освітніми потребами, які навчаються у закладах дошкільної та загальної середньої освіти, можуть постійно отримувати корекційну допомогу. Про це повідомила директорка департаменту освіти та науки Кіровоградської ОДА Ельза Лещенко. [Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень