28.04
2021

За даними управління охорони здоров’я від початку пандемії через інфекційне відділення центральної міської лікарні було проліковано 549 осіб, із них 377 пацієнтів цьогоріч.

[Читати детальніше]

28.04
2021

Відповідно до рішення виконавчого комітету від 22 квітня управителем багатоквартирних будинків, де не створено ОСББ, було призначено комунальне підприємство «Житлогосп».

[Читати детальніше]

28.04
2021

Зниження тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення у Кіровоградській області розглянули на засіданні тимчасової комісії в обласній раді, за участі голови обласної ради Сергій Шульги, заступника голови обласної ради Дмитра Лінька, депутатів обласної ради та гендиректора ОКВП «Дніпро-Кіровоград» Романа Ілика.

Учасники заслухали звіт керівника ОКВП «Дніпро-Кіровоград» щодо ходу робіт з реконструкції об’єктів підприємства, на які залучено кошти обласного бюджету та кредитні кошти Світового банку. Також обговорено проблему Смолінського водогону, який потребує реконструкції. На сьогодні втрати по ньому сягають 90 %, що теж впливає на формування тарифної політики.

За результатами засідання голова обласної ради Сергій Шульга дав доручення гендиректору ОКВП «Дніпро-Кіровоград» Роману Ілику до 10 травня підготувати план заходів для зниження тарифів на водопостачання та водовідведення.

28.04
2021

Працівники Служби безпеки України виявили у мешканця Олександрії Кіровоградської області більше 100 кілограмів вибухівки. Щодня через інтернет чоловік продавав до 10 кілограмів пороху.

[Читати детальніше]

28.04
2021

Поблизу Новоархангельська в рамках ремонту мосту через річку Синюха дорожники залили перші 50 метрів цементобетону. Про це повідомила заступниця начальника Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області Жанна Петрович. [Читати детальніше]

28.04
2021

Голосуй за Шарана!

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Українська Прем’єр-ліга на своєму офіційному сайті оголосила про старт голосування за найкращого гравця і тренера в квітні.

[Читати детальніше]

28.04
2021

Александрию можно смело назвать городом велосипедов.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень