26.04
2024

16 квітня на сцені Палацу культури “Світлопільський” пройшов концерт Сергія Онопи і муніципального професійного інструментального ансамблю «Мелодія». Захід був присвячений 35-річчю співака, і глядачі почули вірші Сергія, а на сцені виступили його дружина Анастасія і син Тимофій, а також вихованці вокальної студії БДЮТ «Зоряний шлях», керівниками якої є Сергій та Анастасія Онопи. У супроводі «Мелодії» вокаліст виконав як відомі українські і світові хіти, так і авторські пісні Людмили Кузьменко на слова Олени Колосовської, Олександра Вознюка. Усі, хто побував на концерті, під впливом живого звучання інструментів та гарного співу отримали позитивний настрій, відновили життєву енергію, позбулися тривоги в душі. Багато хто відкрив для себе заново як ансамбль «Мелодія», так і Сергія Онопу.

[Читати детальніше]

26.04
2024

Запитання і відповіді

Рубрика: Новости. Автор: Olena


Буква закону: за що платять «автономники» у житлових багатоповерхівках?
Тема нарахувань оплати за опалення місць загального користування у багатоповерхових житлових будинках залишається гострою і по ній не припиняються дискусії з боку власників квартир, які мають не централізоване, а автономне опалення. Фахівці КП «Теплокомуненерго» виділили і «розклали по поличках» найбільш поширені запитання таких мешканців і спробували дати на них відповіді, посилаючись на конкретні положення законодавства України та чинні нормативні документи. Далі – їхні пояснення.

[Читати детальніше]

26.04
2024

Олександрійська зоозахисниця, голова громадської організації «Зоодопомога» Альона Котова стала лауреаткою Всеукраїн-ської зоозахисної премії-2024.
Всеукраїнська зоозахисна премія – це відзнака для людей, які самовіддано рятують тварин і дбають про них. Премію заснували UAnimals та міжфракційне об’єднання “Гуманна країна” у 2023 році. У березні 2024 відбулася друга церемонія нагородження.

[Читати детальніше]

26.04
2024

Як уже повідомлялося, за результатами останнього чемпіонату світу з військово-спортивних багатоборств, який відбувся у м.Вроцлаві (Польща), два олександрійські спортсмени стали чемпіонами і отримали спортивні звання від Міністерства молоді та спорту. Так, представнику олександрійського військово-спортивного клубу «Захист» Володимиру Суржику присвоєно звання заслуженого майстра спорту України з військово-спортивних багатоборств, а його одноклубнику Максиму Дерев’янку – майстра спорту України міжнародного класу у цьому ж виді спорту.
Підготував їх тренер Олексій Кравченко, якому присвоєне звання заслуженого тренера України з військово-спортивних багатоборств. З ним ми і розпочали розмову про результати події та про особливості військово-спортивного багатоборства, як виду. Бесіда проходила в одному зі спортивних залів Олександрії, безпосередньо перед початком тренування групи спорт-сменів під керівництвом Олексія.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень