4.04
2024

Стань володарем Неба!

Рубрика: Новости. Автор: Olena

Здійсни мрію літати та знищуй ворога разом із нами!
Ми запрошуємо на службу оператора БПЛА: https://www.work.ua/jobs/5590517/
https://lobbyx.army/tor/operator-bpla-do-41-ombr/
Майстра БПЛА:
https://lobbyx.army/tor/mayster-bpla-do-41-ombr/
https://www.work.ua/jobs/5590764/
Механіка БПЛА:
https://www.work.ua/jobs/5591463/
Ми чекаємо на креативних, розумних, небайдужих, патріотичних, сміливих!
Телефон для довідок:
+38 096-087-45-98

4.04
2024

Дитячий будинок «Перлинка» – це велика дружна сім’я, яка 24 роки допомагає дітям -сиротам. Розташований він у селі Войнівці, і фінансується винятково за кошти спонсорів, не отримуючи держфінансування. За майже чверть століття вихователі «Перлинки» врятували чимало дитячих доль, своєю любов’ю, турботою і вихованням направили вихідців із сімей, які опинилися в тяжких життєвих обставинах, на зовсім інший шлях. Випускники «Перлинки» навчаються, працюють, створюють власні сім’ї і вдячні своїм добрим наставникам за життєву науку.

[Читати детальніше]

4.04
2024

25 березня в Олександрії з концертом виступив співак, композитор, народний артист України Іво Бобул. Гастрольний тур включав у себе 5 концертів Центральною Україною. Глядацький зал ПК «Світлопільський» зустрічав артиста дуже тепло, різновікова публіка підспівувала, підтанцьовувала, жваво реагувала на улюблені хіти і з задоволенням вступала у діалог з Іво Васильовичем, який спілкувався з глядачами зі сцени.

[Читати детальніше]

4.04
2024

Олександрія (як і весь наш регіон та й вся Україна загалом) остаточно «попрощалася» з осінньо-зимовим періодом 23-24), завершивши централізований опалювальний сезон, що у часі збіглося з переходом на літній відлік. Тепер у комунальних служб змінилися і завдання відповідно до сезону. Про це нагадували інформаційні повідомлення щодо завдань, які керівництво міста поставило перед працівниками комунальної сфери. Серед таких завдань – переважно традиційні, але з’явилися і специфічні. Про них ми сьогодні говоримо з начальником Управління житлово-комунального господарства Олександрійської міської ради Михайлом Сулятицьким.

[Читати детальніше]

4.04
2024

Жахливi спогади

Рубрика: Новости. Автор: Olena

Міжнародний день визволення в’язнів фашистських концтаборів відзначається 11 квітня за ініціативою ООН. Дата пам’ятного дня обрана на честь повстання в’язнів концтабору проти нацистів, яке відбулося цього дня у 1945 році. В’язні концентраційного табору Бухенвальд, що був розташований у центральній Німеччині, організували й здійснили заколот, поки більша частина гітлерівців втекла з табору, побоюючись приходу американців.
Широкого розповсюдження концтабори (місця ув’язнення великих мас людей, поміщених туди за політичними, соціальними, расовими, релігійними та іншими ознаками) набули у роки Другої світової війни: вони були розташовані як у самій Німеччині, так і на окупованих нею територіях.

[Читати детальніше]

4.04
2024

ЯРМАРОК “САД та ГОРОД”

Рубрика: Новости. Автор: Olena

Олександрійці та гості міста, всім хочу повідомити, що веснянний ярмарок “Сад та город” незабаром буде проходити у вашому місті. Ми починаємо 9 квітня 2024 року . Усіх чекаємо на майданчику біля стадиону “Ніка”. Як завжди буде величезний вибір дерев, садженців, декоративних рослин та квітів. Гарантуємо, що ви знайдете у нас, що шукали.

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень