12.04
2024

В Олександрійському міському музейному центрі відкрилася «Великодня майстерня». Вона працюватиме до третього травня і включатиме творчі зустрічі з майстрами, які проводять майстер-класи з писанкарства та вибійки. Кожна зустріч – унікальна можливість дізнатися багато нового та цікавого, спробувати себе в іншій якості, а також долучитися до давніх традицій і відчути Силу свого коріння. Серії майстер-класів напередодні великих свят вже стали доброю традицією міського музейного центру.

[Читати детальніше]

12.04
2024

Першого квітня до Олександрії з концертом завітала “людина-запальничка”, “людина-свято”. Так називають українці яскравого, талановитого, пластичного кучерявого харків’янина з променистою посмішкою Олександра Кварту, який став шалено популярним після виконання пісні «Сеньорита, я влюблен» на шоу «Україна має талант». Він писав пісні ще з юного віку, був учасником програми «Караоке на майдані», але прокинувся знаменитим саме після феєричного виступу у півфіналі «Україна має талант».

[Читати детальніше]

12.04
2024

Час від часу в місцевих засобах масової інформації з’являються публікації стосовно об’єктів нерухомості, які, образно кажучи, «завмерли» ще на стадії періоду, котрий в народі називають «лихими дев’яностими». Мова про колишні діючі об’єкти – промислові, торговельні чи іншого призначення приміщення, а також і недобудовані житлові будівлі – колись, кимось були приватизовані, але так досі і не отримали нового життя. Бездоглядні, вони поступово руйнуються, стають місцем притулку асоціальних елементів та жахають своїм виглядом інших громадян. І, як магніт, притягують до себе дітвору та підлітків, які в усі часи завжди схильні шукати собі пригод саме в таких, не надто зручних (м’яко кажучи) місцях для розваг…

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень