1.06
2023

Найзатребуваніша послуга автомобілістів стала доступнішою для олександрійців – у нашому ЦНАПі відкрився новий напрямок роботи – «Транспорт». Тепер тут можна отримати послуги з обміну та видачі посвідчення водія (без складання іспиту) та реєстрації/перереєстрації транспортних засобів (без проведення експертного дослідження).

[Читати детальніше]

1.06
2023

На початку квітня ОКВП «Дніпро-Кіровоград» сповістив абонентів про те, що мораторій на повірки лічильників, який був накладений у квітні минулого року, відмінено. Новина викликала неоднозначну і бурхливу реакцію, тож ми попросили прояснити ситуацію в адміністрації ОВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград».

[Читати детальніше]

1.06
2023

Нещодавно студія творчості «Покоління NEXT» здобула чергову перемогу на фестивалі – на цей раз це були Гран-прі та чотири перших місця, які посіли вихованки студії на Всеукраїнському багатожанровому фестивалі-конкурсі мистецтв Energy Danc & Music Fest, що проходив в Одесі.

[Читати детальніше]

1.06
2023

Незламний «Мастіф»

Рубрика: Новости. Автор: Olena

Цьогорічні національні відбіркові змагання з адаптивних видів спорту «Ігри Нескорених» у Львові принесли призове місце 39-річному Сергію Майданюку, жителю Олександрії, юристу, військовому, який у серпні минулого року в результаті поранення втратив нижню кінцівку. Воїн уперше взяв участь в подібних змаганнях і одразу став одним із найкращих.      

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень