23.06
2023

Вiйна йшла слiдом

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Сьогодні у рубриці «Ми – одна сім’я» ми розповімо про Дар’ю Шульженко – молодого лікаря, який поповнив ряди медиків терапевтичного відділення районної лікарні. Лікар-терапевт приїхала до нас із Маріуполя після початку бойових дій. Тікати від війни їй довелося двічі, а Олександрія стала для неї та її родини другим домом майже випадково. Ось її розповідь.

[Читати детальніше]

23.06
2023

Нещодавно учениця музичної школи Єлизавета Погоріла виборола перемогу в трьох музичних конкурсах. У Всеукраїнському конкурсі «Класичний меридіан» у номінації «Струнно-смичкові інструменти» Єлизавета здобула найвищу нагороду – Гран-прі (викладач Світлана Городецька, концертмейстер Ірина Федоренко).

[Читати детальніше]

23.06
2023

Напевне, кожен, кому доводилося відвідувати лікарні Олександрії, може впевнено сказати, що краще районної лікарні у нас немає жодного медичного закладу. Багато років зусиллями її персоналу та  керівництва на чолі з Валентиною Гарагулею заклад здобував найвищу репутацію. Проте кілька років тому почалося реформування закладів медицини, згідно з яким відбувається злиття двох головних лікарень міста. Сьогодні багатьох хвилює і цікавить, як іде цей процес та чи піде він на користь пацієнтам та медикам?

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень