31.05
2023

Як захистити дітей

Рубрика: Новости. Автор: Olena

Нещодавно ми розповідали про спеціалізовану службу первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі, але напередодні Дня захисту дітей, що відзначається в Україні 1 червня, вирішили знову повернутися до цієї чутливої та важливої теми.

[Читати детальніше]

30.05
2023

Його презентували у Києві 26 травня.

[Читати детальніше]

17.05
2023

Продовжуємо розповідь про навчальні заклади Олек-сандрії, які розпочали вступну кампанію та запрошують молодих людей до своїх колективів. Сьогодні розповідь про наш найвідоміший і багатьма найулюбленіший «Кульок».

[Читати детальніше]

17.05
2023

На службі споживачів

Рубрика: Новости. Автор: Olena

Напевне, мало хто з пересічних громадян знає, скільки зусиль, часу і скільки кроків було зроблено на шляху створення, а потім безкінечного реформування Держпродспоживслужби – Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. Цей процес триває вже дев`ять років від дня її створення, а на початку цього року відбувся черговий етап. Що змінилося в роботі цієї установи та які завдання вона виконує зараз – про це ми розпитали нового керівника Олександрійського районного управління Держпродспоживслужби Олександра Сіленка.

[Читати детальніше]

17.05
2023

В Олександрії впроваджується новий проєкт, який має на меті залучити молодь до активного життя нашої громади. Про це ми попросили розповісти керівника ГО «Центр громадської активності «Перемога» Валентину Чугуєвець.

[Читати детальніше]

3.05
2023

Нещодавно в Приютівській громаді чествували чудову жінку, матусю, бабусю, прабабусю великої родини Ручйових – Євдокію Родіонівну та вітали її з 95-річним ювілеєм.
Загалом у неї троє дітей,12 онуків та 22 правнуки, більшість яких проживає поруч з її домівкою у Войнівці. Як кажуть її родичі та представники Приютівської селищної ради, що прийшли привітати ювілярку, вона завжди сповнена енергії та оптимізму. Євдокія Родіонівна стала прикладом для багатьох, показавши, що навіть у пізньому віці можна залишатися активною та позитивною.
Ми теж привітали ювілярку та розпитали про її життя.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень