3.02
2023

Олександрійські “Ангели”

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Нещодавно за активну громадську позицію і волонтерську діяльність Благодійний фонд «Ангели допомоги» був нагороджений грамотою від оперативно-стратегічного угруповання військ “Хортиця”. Ми зустрілися з керівником фонду Тетяною Шкіль і вона розповіла про роботу цієї благодійної організації.

[Читати детальніше]

3.02
2023

Новина про український прапор, який Президент Володимир Зеленський подарував американським конгресменам, стала своєрідною сенсацією для олександрійців, адже саме з нашого міста, пройшовши шлях військовими стежками, стяг потрапив до США.

[Читати детальніше]

3.02
2023

Чим живе Олександрійське

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Сім років тому селище Димитрове було перейменовано в Олександрійське, проте його і досі називають старою назвою. Місцеві кажуть, що так звикли, а назва “Олександрійське” вносить плутанину через спорідненість з однойменною названою міста.

[Читати детальніше]

3.02
2023

Онкологічні захворювання є однією з основних причин смертності у світі. Це близько 10 мільйонів смертей щорічно. Для того, щоб людство не забувало про найстрашніше захворювання сучасної цивілізації, кожного року 4 лютого у світі вшановують День боротьби з онкозахворюваннями. Ми ж у свою чергу вже, мабуть традиційно, напередодні цієї дати зустрічаємося з генеральним директором Олександрійського онкологічного диспансера Олегом Носовим та говоримо про боротьбу з раком і про діяльність цього закладу.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень