17.02
2023

Ми – одна сiм’я

Рубрика: Новости. Автор: Olena

Продовжуємо розповідь про переселенців, які знайшли притулок у нашому місті. Цього разу героїня нашої статті – Олена Гриценко, що приїхала до нашого міста з Лисичанська на початку квітня 2022 року.

[Читати детальніше]

17.02
2023

Незважаючи на всі ризики, пов’язані з війною, є у нас підприємці, які не тільки не скорочують обсягів виробництва, а й збільшують їх, вкладаючи кошти у будівництво нових потужностей.
Саме в Олександрії сьогодні йде будівництво нового промислового комплексу фасування меду. Його будує компанія Beequeen.
Як розповів її керівник Сергій Гайденко, “медовою” справою він займається вже 13 років. Фірма закуповує мед у населення, переробляє, фасує та відправляє на експорт у різні країни Європи.

[Читати детальніше]

17.02
2023

Династія воїнів

Рубрика: Новости. Автор: Olena

Олександр Піщанський – відомий у місті активний громадський діяч, який багато років очолював ветеранську організацію офіцерської спільноти міста, а зараз очолює ГО ветеранів Збройних сил “Олександрійська спілка захисників Вітчизни”.
Проте мало кому відомо, що захищати Батьківщину – це кредо всієї сім’ї Піщанських з більш як столітньою історією, що продовжується і зараз у війні з російськими агресорами. Сьогодні Олександр Іванович поділився своїми спогадами з вами, шановні читачі.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень