29.06
2022

ЦНАП в умовах війни

Рубрика: Новости. Автор: Olena

Через воєнний стан, що діє в Україні, змінено роботу всіх державних та комунальних установ, майже щодня відбувається щось нове у законотворчості, у документообігу, тож прослідкувати за цими всіма змінами вкрай важко. Проте пересічних громадян найбільше хвилює робота ЦНАПів – головних надавачів різноманітних послуг. Тож про те, як працює Центр надання адміністративних послуг Олександрії ми розпитали начальника управління дозвільно-погоджувальних процедур міськради Світлану Яременко.

[Читати детальніше]

29.06
2022

Вся Україна та весь світ із завмиранням стежили за ситуацією в Маріуполі та на “Азовсталі”. Щодня у ЗМІ публікувалися звіти про переговори, зведення боїв, фото- та відеоматеріали жахів війни.

[Читати детальніше]

29.06
2022

Світ бібліотек

Рубрика: Новости. Автор: Olena

Майже щодня в місцевій мережі інтернету з`являються новини від олександрійських бібліотекарів. Заняття, читання, майстер-класи, квести, флешмоби, курси, тренінги – всіх пропозицій одразу і не перерахувати. Тож не перестаю дивуватися: скільки ж треба вміння, наполегливості, працездатності та любові до своєї професії, щоб постійно бути в тонусі, вигадувати та пропонувати все нові й нові заходи!

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень