11.06
2022

Не забувати про надійний тил і ефективно працювати над його посиленням, наголосив заступник голови Кіровоградської обласної ради, який нині захищає Україну, Дмитро Лінько і зазначив, що візьме участь у першому під час війни дистанційному засіданні сесії.

«14 червня як депутат і заступник голови Кіровоградської обласної ради планую взяти участь у сесійному засіданні обласної ради. Проте, як і багато моїх колег, не маю можливості бути в залі, тому обов‘язково планую долучитися онлайн. Здивований протиріччями, які виникли у деяких колег, що виступають категорично проти засідання в онлайн режимі. Звісно, збиратися безпосередньо в залі, є більш правильно. Але в першу чергу, треба зважати на час, у який ми живемо і працюємо», – підкреслив він.

Заступник голови облради констатує, що поведінка ворога абсолютно непередбачувана, а відтак логічним є проведення сесії дистанційно.

«Ми на війні! І спрогнозувати поведінку ворога абсолютно неможливо. Пам‘ятаємо Харків, Миколаїв, в яких обстрілювали чи не першими саме адмінбудівлі. Правильне рішення – питання безпеки №1! Вважаю, що вже давно потрібно відкинути політичні інтриги та протиріччя і працювати ефективно. Нам і ззовні ворога не треба, якщо він є в тилу! Війна ще не закінчилася, як це може здатися комусь у глибокому тилу», – додав Дмитро Лінько.

Нагадаємо, заступник голови Кіровоградської обласної ради Дмитро Лінько з перших днів повномасштабного вторгнення росії бере участь у захисті України.

Як повідомлялося раніше, голова облради Сергій Шульга скликає  сесію вперше за час війни.

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень