18.03
2022

Міністерство оборони затвердило форму договору та посвідчення добровольця ТрО. Повідомлення про це з’явилося у Facebook-акаунті Територіальної оборони ЗСУ 17 березня.

Зазначається, що наказ Міноборони від 7 березня №84 врегулював правовий статус добровольців. Кожен громадянин України, який підписав контракт, отримає посвідчення, статус та відповідні соціальні гарантії. Наголошується, що всі, хто приєднався до Сил територіальної оборони ЗСУ, але ще не підписав контракт, мають зробити це в найкоротші терміни, звернувшись до своїх командирів.

18.03
2022

18 березня міський голова Сергій Кузьменко побував на ринку, поспілкувався з підприємцями та зустрівся з директором Олександром Кіяшком, аби ознайомитися зі станом справ на комунальному підприємстві.

[Читати детальніше]

18.03
2022

Олександрійська громада забезпечує щоденним харчуванням вимушених переселенців, які залишилися у нашому місті та отримали спеціальні талони в управлінні соціального захисту. На сьогодні у закладах постійно харчуються понад 200 людей.

[Читати детальніше]

18.03
2022

16 березня, голова Кіровоградської ОДА/ОВА Андрій Райкович провів консультативну нараду з керівництвом департаменту АПК.

Ключова тема – посівна кампанія в області в умовах війни. [Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень