6.09
2021

Вчора в галереї “Vashart” пройшло урочисте відкриття фотовиставки “Моє Я”. Відвідувачам, яких в день відкриття було чимало, представили світлини та артоб’єкти 10 жінок-героїнь родом з Олександрійщини, які самореалізуються у політиці, бізнесі та професії.

[Читати детальніше]

6.09
2021

Знову локдаун?

Рубрика: Новини звідусіль. Автор: Gavrilenko

Головний санітарний лікар Ігор Кузін повідомив, що епідемічна ситуація в Україні погіршується. За його словами, локдаун в Україні можуть запровадити в листопаді.

“Найближчим часом Україна вийде із “зеленої” зони. Ми будемо вимушені запровадити “жовту”, де, наприклад, будуть більш жорсткі обмеження щодо відвідування масових заходів або спортзалів”, – сказав Кузін.

Кузін відзначив, що ще немає конкретної цифри, за якої в Україні запровадять посилений карантин. На його думку, уникнути локдауну не вдасться.

ТСН

6.09
2021

Теплопостачальні підприємства області заборгували за спожитий природний газ перед НАК «Нафтогаз України» мільярд гривень. Про це йшлося під час тематичної апаратної наради під головуванням заступника голови ОДА Сергія Шеремета.

Як повідомила директор департаменту житлово-комунального господарства ОДА Ольга Довжук, за даними ВАТ «Кіровоградгаз», заборгованість теплопостачальних підприємств області за послугу з розподілу природного газу складає 89,1 мільйонів гривень. [Читати детальніше]

6.09
2021

На Кіровоградщині завершуються роботи з підготовки до опалювального сезону. Про це під час тематичної апаратної наради повідомила директор департаменту ЖКГ Кіровоградської облдержадміністрації Ольга Довжук. [Читати детальніше]

6.09
2021

Олександрія обійняла 9 місце у всеукраїнському рейтингу міст з найбільш сприятливим бізнес-кліматом та ефективним економічним врядуванням.

[Читати детальніше]

6.09
2021

Кандидат исторических наук, пономарь православного храма, школьный учитель, модератор сообщества докторов философии и учредитель школы антиковедения… Это все – про одного человека. Человека молодого и во многом еще александрийца – Владислава Водько.

[Читати детальніше]

6.09
2021

На Кіровоградщині активно йде підготовка до 51-го всеукраїнського свята театрального мистецтва «Вересневі самоцвіти».

Як повідомила директорка департаменту культури й туризму облдержадміністрації Уляна Соколенко, заходи та програма приурочені до 30-річчя незалежності України, тож гості фестивалю зможуть побачити на власні очі те, якою є театральна культура самостійної української держави. [Читати детальніше]

6.09
2021

У Кіровоградську область надійшли кошти з державного бюджету на виплату державної допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, особам, які не мають права на пенсію, особам з інвалідністю, сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам – вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом “гроші ходять за дитиною”, послуг із здійснення патронату над дитиною та соціальної допомоги на утримання дитини в сім’ї патронатного вихователя та компенсації послуги муніципальна няня” та іншим категоріям соціально-незахищеного населення державної соціальної допомоги на дітей –у сумі 114,1 млн.грн., або 100% від потреби. [Читати детальніше]

6.09
2021

У Кіровоградську область надійшли кошти з державного бюджету для виплати житлової субсидії та пільг за серпень 2021 року у сумі 27,8 млн.грн., або 100% від потреби.
Кошти отримають 51,0 тис. одержувачів житлової субсидії та 23,2 тис. пільговиків. [Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень