20.09
2021

Виконавчий комітет Приютівської селищної ради обмежив перебування дітей і підлітків у закладах дозвілля, громадського харчування, на вулицях та інших громадських місцях з 22:00 до 06:00 без супроводу батьків або осіб, що їх замінюють, дітей віком до 18 років.

[Читати детальніше]

20.09
2021

За даними слідства, посадові особи державного підприємства автомобільних доріг та керівники підрядних організацій налагодили злочинну схему заволодіння бюджетними коштами, виділених на ремонти автомобільних доріг загального користування місцевого значення на території Кіровоградщини.

У ході проведеного правоохоронними органами комплексу заходів встановлено факти розкрадання вказаними особами бюджетних коштів  в особливо великому розмірі шляхом підробки документів та завищення фактичної вартості проведених робіт, проведення робіт з невідповідністю проектно-кошторисної документації та не у відповідності до державних будівельних норм.В рамках досудового розслідування кримінального провадження проведено санкціоновані обшуки в офісних приміщеннях підприємств у ході яких вилучено  документацію протиправної діяльності злочинної групи.Наразі одному з посадовців державного підприємства повідомлено про підозру за
ч. 2 ст. 364 КК України. В ході слідства встановлено, що через зловживання посадовцем своїм службовим становищем, державі завдано збитків на майже півмільйона гривень.


Кіровоградська обласна прокуратура

20.09
2021

У місті зафіксовано рекордну кількість захворілих на вірусний гепатит A (раніше називався хворобою Боткіна. Це гостре інфекційне захворювання печінки, викликане вірусом гепатиту A).

[Читати детальніше]

20.09
2021

Поначалу я не понимал возмущения некоторых горожан по поводу появившихся в Александрии прокатных электросамокатов. Подумал, что это просто бурчат престарелые граждане. Но в минувшую субботу испытал все прелести соседства с «самокатчиками» на себе.
Я практически ежедневно езжу за рулем с 90-х годов прошлого века и считаю, что на дороге меня трудно чем-то удивить. Но вот довелось в вечернее время проехать по городу всего лишь около 4 км – от моего двора на ул. Первомайской до двора пятиэтажки на ул. Софиевской (бывш. ул. Луначарского). На этом отрезке я трижды наблюдал то, что полицейские называют аварийной ситуацией.

[Читати детальніше]

20.09
2021

18 вересня, голова Кіровоградської облдержадміністрації Марія Чорна привітала з 267-річницею з дня заснування місто Кропивницький.

Марія Володимирівна завітала на урочистості з нагоди Дня міста, які проходили в обласному українському академічному музично-драматичному театрі імені Марка Кропивницького. [Читати детальніше]

20.09
2021

Голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна презентувала туристичний чат-бот «Мандруй Кіровоградщиною», створений спільно з газетою «Кіровоградська правда».

Мета проекту – популяризація туризму в регіоні. Проект представляє собою чат-бот, який функціонує для соцмереж Viber та Telegram та містить різноманітні корисні рубрики, які допоможуть гостям області, туристам, дослідникам відкрити для себе цікаві місця Кіровоградщини. [Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень