19.03
2015

Протистояння двох громад

Рубрика: Новости. Автор: Админ

Як і очікувалося, стаття «Не буде школи – не буде села», у якій йшлося про закриття однієї зі шкіл на території Бандурівської сільської ради, не залишилася непоміченою і викликала значний резонанс. До редакції приходила депутат Бандурівської сільської ради Галина Костенко, яка обіцяла привести громаду, незгодну з позицією жителів Ясинуватки, викладеною у статті.
[Читати детальніше]

, .

19.03
2015

7 березня в місті Ірпені відбулися традиційні змагання з кіокушинкай карате в розділі «куміте» на «Кубок княгині Ольги», присвячені міжнародному жіночому дню 8 березня. Це єдині змагання в Україні, які збирають найбільшу кількість спортсменів жіночої статі: з понад трьохсот учасників від 23-х клубів України і одного клубу з Білорусії на них було 87 дівчат і жінок. Вже четвертий рік поспіль спортсмени нашого міста, зокрема вихованці спортивного клубу «Спарта – 17» Олександрійської ДЮСШ №2 беруть участь в цьому святі сили, краси і весни.

[Читати детальніше]

, .

19.03
2015

Деньги  за… ветер

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Интересную историю рассказал нам александриец Дмитрий Бакун. Оказывается, вместо того, чтобы способствовать развитию альтернативной энергетики, дабы уходить от зависимости от российских энергоносителей (как это пропагандирует сегодня правительство Украины), государство ставит палки в колеса тем, кто пытается внедрять энергосберегающие технологии…

[Читати детальніше]

19.03
2015

 

 Несмотря на проблемы с наполнением бюджета, городские власти намерены в этом году провести  ямочный и капитальный ремонт нескольких улиц.
[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень