25.03
2015

Другие новости

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Миноритарный акционер против президента

 The New York Times сообщает.

Во вчерашнем номере издания говорится о том, что конфликт между президентом Украины Петром Порошенко и миллиардером, губернатором Днепропетровской области Игорем Коломойским стал самым серьезным внутренним кризисом за все время работы “хрупкого” нового правительства, и заставил обратить внимание на потенциальную угрозу,  исходящую от частных вооруженных формирований.

[Читати детальніше]

25.03
2015

Гроші за допитливість

Рубрика: Новости. Автор: Админ

З першого квітня в Олександрійському міському музейному центрі ім. А.Худякової діятимуть нові тарифи. Відповідний проект рішення був розглянутий на черговому засідання виконавчого комітету. Після введення нових тарифів квиток для дорослих коштуватиме 4,5 грн., а для дітей – 2 грн., групові екскурсії, відповідно – 40 та 20 грн., тематичні заняття – 25 грн., надання історичних та наукових довідок – 30 грн., робота з архівними документами – 50 грн. (для учнівської молоді – 20 грн.) і т.д.

[Читати детальніше]

, , .

25.03
2015

У місті значно зросла кількість крадіжок, повідомив міський голова С.Цапюк. Особливо велика проблема – крадіжки кабелів зв’язку Укртелекому. За словами мера, лише за одну ніч «умільці» викрали 600 метрів кабелю. Сумна ситуація спостерігається і у ліфтовому господарстві. У зв’язку з цим мер провів зустріч із власниками металоприймальних пунктів. «Я впевнений на сто відсотків: якби міліція якісно працювала у цьому напрямку, у нас би не було жодного нелегального пункту прийому металобрухту, а легальні працювали б виключно у законний спосіб. Я попередив металоприймальників: хто б вас не прикривав і не захищав, будемо боротися у найжорсткіший спосіб – аж до того, що організуємо цілодобове чергування добровільних формувань біля кожного пункту прийому металобрухту, допоки їхні власники не припинять брати металеві вироби у крадіїв».

[Читати детальніше]

, , .

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень