30.04
2021

Трава газону зі стадіону футбольного клубу «Олександрія» буде прикрашати узбіччя вздовж військової частини 2269.

[Читати детальніше]

30.04
2021

Напрацювати «меню» проєктів закликав очільників громад тимчасово виконуючий обов’язки голови облдержадміністрації Валерій Жалдак. Про це він сказав під час зустрічі  29 квітня. [Читати детальніше]

30.04
2021

История одной песни

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

В  Александрии снимут клип на песню нашей землячки Виктории Покоры – «Хочу до мами» с участием творческих детей города.

[Читати детальніше]

30.04
2021

Фізичні особи-підприємці зможуть реєструватися через додаток «Дія». Таке рішення прийняв Кабмін. Поки як експериментальний проект. Про це повідомила заступниця директора департаменту економічного розвитку та торгівлі облдержадміністрації Світлана Соломаха. [Читати детальніше]

29.04
2021

Виконком Олександрійської міської ради затвердив склад спеціальної комісії для вжиття заходів щодо запобігання різкому зростанню безробіття.

[Читати детальніше]

29.04
2021

Починаємо частково звільняти проїжджу частину вулиці Сагайдачного(кол. Фрунзе). Звільненню підлягає відрізок проїжджої частини від перехрестя вулиць Сагайдачного та Ярмаркової до початку м‘ясного павільйону.

[Читати детальніше]

29.04
2021

Починаючи з травня, в країні працюватимуть нові правила надання субсидій, а усім її отримувачам потрібно написати нові заяви. Про це повідомив директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Олександр Догаров сьогодні, 28 квітня. [Читати детальніше]

29.04
2021

Коледжу культури – 90!

Рубрика: Новости. Автор: Админ

Від комуністичної освіти до інтелектуальної еліти

У травні цього року Олександрійський коледж культури відсвяткує своє 90-річчя. Майже століття цей заклад є осередком культурного життя міста і всього нашого регіону. Багато його випускників стали відомими митцями далеко за межами України.
З приводу цієї знаменної дати відбудуться різноманітні урочисті заходи, ми ж зі свого боку привітаємо всіх причетних до цього свята розповіддю про минуле, сьогодення та майбутнє коледжу.

[Читати детальніше]

29.04
2021

Дві траси, які проходять через Кіровоградщину – М12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка та М04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине об’єднають в одну – М30. Ця дорога стане найкоротшим маршрутом, який з’єднає схід і захід України. Про це повідомив тимчасово виконуючий обов’язки голови облдержадміністрації Валерій Жалдак під час робочої поїздки у Гайворонську громаду. [Читати детальніше]

29.04
2021

На забезпечення сільських громад швидкісним інтернетом держава скерує 500 мільйонів гривень. Про це під час зустрічі з керівниками громад Кіровоградщини повідомив тимчасово виконуючий обов’язки голови облдержадміністрації Валерій Жалдак сьогодні, 29 квітня. [Читати детальніше]

29.04
2021

Згідно з рішенням НКРЕП, вже з 1 травня споживачі отримають річний тариф на газ від компаній-постачальників. Про це повідомив заступник голови Кіровоградської ОДА Сергій Поліщук. [Читати детальніше]

29.04
2021

Это транспортное средство – современный комфортабельный пассажирский автобус «Мерседес» – на прошлой неделе энтузиасты превратили в аутентичную украинскую корчму (или светлицу – кому как больше нравится) и организовали экскурсионный тур по городу.

[Читати детальніше]

29.04
2021

Департамент охорони здоров’я Кіровоградської ОДА рекомендуватиме релігійним закладам дотримуватися карантинних заходів для безпечного святкування Великодня в умовах епідемії коронавірусу. [Читати детальніше]

28.04
2021

За даними управління охорони здоров’я від початку пандемії через інфекційне відділення центральної міської лікарні було проліковано 549 осіб, із них 377 пацієнтів цьогоріч.

[Читати детальніше]

28.04
2021

Відповідно до рішення виконавчого комітету від 22 квітня управителем багатоквартирних будинків, де не створено ОСББ, було призначено комунальне підприємство «Житлогосп».

[Читати детальніше]

28.04
2021

Зниження тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення у Кіровоградській області розглянули на засіданні тимчасової комісії в обласній раді, за участі голови обласної ради Сергій Шульги, заступника голови обласної ради Дмитра Лінька, депутатів обласної ради та гендиректора ОКВП «Дніпро-Кіровоград» Романа Ілика.

Учасники заслухали звіт керівника ОКВП «Дніпро-Кіровоград» щодо ходу робіт з реконструкції об’єктів підприємства, на які залучено кошти обласного бюджету та кредитні кошти Світового банку. Також обговорено проблему Смолінського водогону, який потребує реконструкції. На сьогодні втрати по ньому сягають 90 %, що теж впливає на формування тарифної політики.

За результатами засідання голова обласної ради Сергій Шульга дав доручення гендиректору ОКВП «Дніпро-Кіровоград» Роману Ілику до 10 травня підготувати план заходів для зниження тарифів на водопостачання та водовідведення.

28.04
2021

Працівники Служби безпеки України виявили у мешканця Олександрії Кіровоградської області більше 100 кілограмів вибухівки. Щодня через інтернет чоловік продавав до 10 кілограмів пороху.

[Читати детальніше]

28.04
2021

Поблизу Новоархангельська в рамках ремонту мосту через річку Синюха дорожники залили перші 50 метрів цементобетону. Про це повідомила заступниця начальника Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області Жанна Петрович. [Читати детальніше]

28.04
2021

Голосуй за Шарана!

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Українська Прем’єр-ліга на своєму офіційному сайті оголосила про старт голосування за найкращого гравця і тренера в квітні.

[Читати детальніше]

28.04
2021

Александрию можно смело назвать городом велосипедов.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень