18.02
2020

Розмова про встановлення будинкових лічильників відбулася 18 лютого на зборах асоціації ОСББ.

[Читати детальніше]

18.02
2020

Різні рибалки

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Димас Приходько: «Гарно рибалять рибалки в селі Світлопіллі Кіровоградської області Олександрійського району. Воду спустили зовсім трішки! І виловлюють всю підряд рибу, а кажуть, що тільки товстолоба! Мені цікаво, куди дивиться влада, і хто дав добро цідити водосховище?

[Читати детальніше]

18.02
2020

«Шторм» підвищує тарифи

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Один з найпопулярніших в Олександрії інтернет-провайдерів — компанія «Шторм», що з 1999 року  надає в Кіровоградській області телекомунікаційні послуги (інтернет, телебачення і міський телефон), повідомила про підвищення ціни на послуги телебачення з березня 2020 року.

[Читати детальніше]

18.02
2020

Українці обговорюють новину про те, що головний оператор поштового зв’язку «Укрпошта» змінює правила доставки відправлень. Мовляв, тепер відправлення, у якому буде вказана повна адреса, вважатиметься кур’єрською доставкою і  коштуватиме дорожче, а при отримуванні у відділенні ціна за доставку залишається стандартною.

[Читати детальніше]

18.02
2020

Гроб для медицины

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Сегодня, 18 февраля возле александрийского противотуберкулезного диспансера состоялась акция протеста против закрытия этого учреждения.

[Читати детальніше]

18.02
2020

Важко переоцінити значимість таких змагань, як Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO. Ще важче на них перемогти. Двадцять кікбоксерів Олександрійського патріотично-спортивного клубу «Захист», під керівництвом Тренерів Сергія Торожнюка, Олексія Кравченко та Артема Скрипника це розуміли дуже добре, тому поїздці до міста Броварів передувала ретельна підготовка.

[Читати детальніше]

18.02
2020

Кабмін прийняв постанову про реалізацію програми державних гарантій з пакетом медичних послуг та тарифами. Таким чином з квітня поточного року на вторинці запрацюють тарифіковані медпослуги.

Зазначений порядок застосовуватиметься для первинної, екстреної, вторинної (спеціалізованої), третинної (високоспеціалізованої), паліативної меддопомоги, медреабілітації, педіатричної медичної допомоги (дітям до 16 років), медичної допомоги у зв’язку з вагітністю та пологами — з 1 квітня 2020 року до 31 грудня 2020 року.
Тариф на медичні послуги, які надаватимуться в рамках програми медичних гарантій, не включає вартість лікзасобів, медвиробів і витратних матеріалів, які забезпечуються в централізованому порядку за рахунок інших програм державного бюджету.

Базова ставка за проліковані випадки в пакетах «Хірургічні операції у стаціонарних умовах» і «Стаціонарна допомога без проведення хірургічних операцій» становитиме 4 563,64 грн за один випадок. Тариф на медпослуги з проведення гістероскопії без ендоскопічної маніпуляції становитиме 1 965,6 грн, тариф із надання медичної допомоги у разі гострого мозкового інсульту в стаціонарних умовах (ставка на пролікований випадок) — 19 332,31 грн, тариф із надання медичної допомоги у разі гострого інфаркту міокарда в стаціонарних умовах (ставка на пролікований випадок) — 16 001,43 грн.

Тариф на пологи становитиме 8136,03 грн, тариф із надання медичної допомоги новонародженим у складних неонатальних випадках (залежно від складності медпослуги) — від 26 087,72 грн до 98 533,82 грн.


Медпросвіта

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень