14.02
2020

Oперативники спецслужби встанoвили, щo мешканець oднoгo з міст Кірoвoградщини здійснює пoшук кілера для oрганізації вбивства кoлишньoї дружини, з якoю у ньoгo тривають судoві суперечки щoдo визначення місця прoживання спільнoї дитини та виплати аліментів.

Правooхoрoнці здійснили у Києві імітацію зникнення та вбивства жертви, після чoгo пoвідoмили замoвнику прo йoгo викoнання. Життя дружини замoвник oцінив в oдну тисячу дoларів США. Для здійснення свoгo злoчиннoгo задуму oрганізатoр вбивства ретельнo гoтувався та здійснював захoди кoнспірації – викoристoвував спеціальнo придбані засoби зв’язку, кoшти перерахoвував через банківські платіжні системи.

Злoвмисника затриманo oдразу після перерахування кoштів за викoнану рoбoту умoвнoму кілеру пoблизу місцевoгo тoргівельнoгo центру.

14.02
2020

Співробітниками податкової міліції Кіровоградщини викрито керівника одного з товариств області,  який без наявної ліцензії на право виробництва та роздрібної торгівлі алкогольними напоями здійснював незаконне виготовлення, зберігання та збут пива різних видів.

[Читати детальніше]

14.02
2020

Под провокационным заголовком «Невестка скрыла, как кровь по стенам смывала?» на днях вышла в эфир передача «Говорить Україна» на телеканале «Украина», гостями которой стали александрийцы.

[Читати детальніше]

14.02
2020

Як відомо, з лютого постановою НКРЕКП тариф на водопостачання та водовідведення у Кропивницькому та області зріс до 37 гривень 62 копійок і є найвищим в Україні.

[Читати детальніше]

14.02
2020

Сайт Кіровоградської обласної ради оприлюднив проект рішення про  реорганізацію закладів охорони здоров’я. У ньому йдеться про те, що у зв’язку із системними змінами та трансформаційними процесами у системі охорони здоров’я та з метою удосконалення структурних і організаційно-функціональних аспектів діяльності закладів охорони здоров’я області, буде припинена діяльність декількох закладів на території області.

[Читати детальніше]

14.02
2020

Як підтримують підприємців

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Міській раді запропоновано скоригувати Програми розвитку малого та середнього підприємництва на 2020 рік.

[Читати детальніше]

14.02
2020

На найближчій сесії міської ради буде розглянута погоджена виконкомом Програма створення та ведення містобудівного кадастру міста Олександрії на 2020-2023 роки.

[Читати детальніше]

14.02
2020

Сегодняшняя тема № 1 соцсетей и СМИ – навязанное правительством распределение оплаты за газ и его доставку. Особенно после предложения народного депутата Евгения Брагара продать собаку, чтоб заплатить за газ. Своим мнением о ситуации делится депутат Александрийского районного совета Андрей Турский.

[Читати детальніше]

14.02
2020

Гумористичний дует «Кролики» (Володимир Данилець та Володимир Моісеєнко), концерт якого мав би бути в ПК «Світлопільський» 18 лютого, не приїде до Олександрії.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень