22.09
2022

Як стають волонтерами

Рубрика: Новости. Автор: Olena

Нещодавно ми розповідали про 11-класника мультипрофільного ліцею Богдана Машуровського, члена молодіжного парламенту Олександрії, який, незважаючи на свій юний вік, уже вважається ветераном скаутського руху міста. І ось нещодавно стало відомо, що хлопець здобув право на безкоштовне навчання та стипендію в місті Кембридж, в приватній боардінговій школі The Leys. З цієї нагоди міський голова Сергій Кузьменко подарував йому ноутбук, необхідний для навчання.
Ця подія співпала з нашою зустріччю з Богданом, коли він розповідав про свою благочинну діяльність, про те, як стають волонтерами та чим вони займаються.

[Читати детальніше]

22.09
2022

Її ніхто не зупинить

Рубрика: Новости. Автор: Olena

Майже щодня на сторінках Facebook олександрійка Кaтеpина Мусенко звітує про свою допомогу Збройним силам України. За раз вона випікає більше 400 булочок, які відправляє хлопцям нa пеpедову. Девізом її праці стали слова: «Мене ніхто не зупинить!»
Ми зустрілися з Катериною та розпитали, що спонукало 31-pічну жінку, підприємницю, одружену, матір 5-річного сина, зайнятися справою, далекою від бізнесу та хатніх клопотів.

[Читати детальніше]

22.09
2022

Безготівка “в законі”

Рубрика: Новости. Автор: Olena

Уже з нового року олександрійські підприємці мають запровадити обов’язкову безготівкову форму розрахунків з покуп-цями та клієнтами. Відповідну постанову ухвалив Кабінет Міні-стрів України. Що це означатиме для містян, ми попросили роз’яснити начальника Олександрійської державної податкової інспекції ГУ ДПС у Кіро-воградській області Яніну Нечипоренко.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень