8.09
2022

Зупинити самогубця

Рубрика: Новости. Автор: Olena

10 вересня – Всесвітній день запобігання самогубствам. Ця дата відзначається по всій планеті щорічно, починаючи з 2003 року. А що ми знаємо про це явище та звідки його витоки? Ось що розповіла олександрійський психолог Ольга Нємова.

[Читати детальніше]

8.09
2022

Незважаючи на війну, в Олександрійській громаді не припинялася і не припиняється робота міського територіального центру. Як розповіла його директор Олена Грінчак, на сьогоднішній день установа надає соціальні послуги громадянам, які перебувають у складних життєвих обставинах та не можуть самостійно подолати негативний вплив ситуацій, зумовлених такими чинниками, як: похилий вік, інвалідність, невиліковні хвороби, що потребують тривалого лікування, бездомність, малозабезпеченість – і потребують надання соціальних послуг за місцем проживання чи в приміщенні територіального центру.

[Читати детальніше]

8.09
2022

Якщо в цьому заголовку ви побачили незнайомі слова, це нормально. За ними криється добре відома багатьом олександрійцям проблема та вдала спроба більше ніж трьох десятків людей її вирішити!

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень