22.10
2021

Військовослужбовець однієї з частин Нацгвардії з двома спільниками вимагали від підприємця неіснуючий борг – 16,5 тис. гривень. Потерпілий звернувся до правоохоронних органів.

[Читати детальніше]

22.10
2021

Свято для дітей

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

22 жовтня Благодійний фонд «Шлях до життя» разом із міською службою у справах дітей організували розважальний захід для дітей, що потребують особливої соціальної уваги.

[Читати детальніше]

22.10
2021

Сьогодні, 22 жовтня, начальниця обласного управління регіонального розвитку, містобудування та архітектури Вікторія Кулікова за дорученням голови Кіровоградської ОДА Марії Чорної перевірила на дотримання норм безбар’єрності та інклюзивності обласний музично-драматичний театр імені Кропивницького, залізничний вокзал та ЦНАП.

Практично перевірити вказані об’єкти погодився спортсмен з інвалідністю Олексій Голодок – кандидат у майстри спорту з кульової стрільби. [Читати детальніше]

22.10
2021

У Кропивницькому районі завершено поточний середній ремонт на автомобільній дорозі загального користування місцевого значенняС120134 від а/д Н-14 – Златопілля на ділянці км 0+000 – км 3+870.
Ремонт зазначеної ділянки автомобільної дороги значно покращив транспортне сполучення села Златопілля з районним центром в м. Кропивницький та іншими населеними пунктами Кетрисанівської громади. [Читати детальніше]

22.10
2021

Сьогодні, 22 жовтня, до Кіровоградщини доставили 290 «Пакунків малюка».

Так звані «бебі-бокси» надійшли до Кіровоградської обласної лікарні (150 штук) та до Міського пологового будинку з функціями перинатального центру ІІ рівня (140 штук).

Цього року Кіровоградщина вже отримувала 885 «Пакунків малюка», які були доставлені безпосередньо до закладів охорони здоров’я та структурних підрозділів з питань соціального захисту населення області, та на сьогодні видані в повному обсязі. [Читати детальніше]

22.10
2021

Минулого тижня на Кіровоградщині відбувся прес-тур для представників ЗМІ з різних регіонів України. Протягом двох днів учасники вивчали досвід у сфері захисту прав у земельних відносинах.
На Олександрійщині журналісти відвідали Приютівку, де зустрілися з головою громади Андрієм Коломійцевим, та Головківку, де спікером виступив керівник агрохолдингу «АгроВіста» Павло Фесюк. Разом з юристами Олександрійського центру з надання БВПД (безоплатної вторинної правової допомоги)та журналістами вони обговорили питання захисту прав громадян у сфері земельних правовідносин, поділилися досвідом роботи та відповіли на запитання представників ЗМІ. Завершився прес-тур підсумковою прес-конференцією у готельному комплексі «Сапфір».

[Читати детальніше]

22.10
2021

Про це розповів директор департаменту охорони здоров’я ОДА Олег Рибальченко під час брифінгу сьогодні, 21 жовтня.



“На Кіровоградщині функціонує п’ять госпітальних баз. Йдеться про Кіровоградську обласну лікарню, Центральну міську лікарню, Обласний клінічний госпіталь ветеранів війни у Кропивницькому, Центральну міську лікарню в Олександрії та Добровеличківську лікарню. Додатково можуть бути підключені і Маловисківська і Знам’янська лікарні. Бази визначені не випадково, вони найбільш підготовлені як за наявністю лікарського складу, так і за технічним забезпеченням”, – наголосив Олег Рибальченко. [Читати детальніше]

22.10
2021

На Кіровоградщині 565 закладів соціальної інфраструктури Кіровоградщини будуть підключені до швидкісного інтернету в рамках проекту Мінцифри «Доступ до Інтернету в українських селах», який презентували на засіданні Ради безбар’єрності.

«Визначено 26 територіальних громад, які отримають кошти на підключення 176 населених пунктів. Доступ до швидкісного інтернету отримають: 85 шкіл, 81 дошкільний заклад, 2 заклади позашкільної освіти, 125 будинків культури, 110 бібліотек, 144 ФАПИ, поліцейська дільниця (Новоукраїнський район, Глодоська ТГ, село Новомиколаївка), пожежна частина (Новоукраїнський район, Ганнівська ТГ, село Григорівка), два заклади Мінсоцполітики, 14 Центрів надання адміністративних послуг. загалом до швидкісного інтернету буде підключено 565 закладів соціальної інфраструктури», – розповів очільник управління інфраструктури ОДА Володимир Дмитренко. [Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень