5.10
2021

Реконструкція позашкільного закладу “Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості” у Кропивницькому, яка виконується в рамках програми Президента України «Велике будівництво», у активній фазі.

Як повідомили в управлінні капітального будівництва Кіровоградської ОДА, наразі в закладі завершуються роботи по заміні вікон у всій будівлі ДЮЦу. Виконуються роботи по влаштуванні шатрової покрівлі на 4-х поверховою частиною будівлі та м’якої покрівлі на 2-х поверховою частиною; заміна труб опалення та влаштування вузла обліку в підвальній частині, а також зовнішнє утеплення стін фасаду з облицюванням керамогранітними плитами.

Загалом проєктом передбачено заміна вікон і дверей, облаштування шатрової покрівлі з металочерепиці, утеплення горищного перекриття, зовнішні оздоблювальні роботи, улаштування ліфтів, вентиляційних каналів, підлоги, зовнішніх інженерних мереж, благоустрій та озеленення території.

Зокрема, передбачено і забезпечення вимог доступності маломобільних груп населення, а саме влаштування пандусів та 2-х ліфтів, аби відвідування закладу було доступним для кожної дитини без обмежень на пересування. На цьому аспекті особливо наголошує перша леді України Олена Зеленська, яка займається напрямком доступності в Україні, котрий покликаний усунути існуючі бар’єри між українцями та послугами, можливостями, які вони мають отримувати згідно з Конституцією.

5.10
2021

Штам «Дельта», який домінує під час четвертої хвилі коронавірусу, збільшує ризик реанімаційних заходів для хворих. На цьому під час брифінгу наголосила головна санітарна лікарка Кіровоградщини Надія Оперчук.

«За прогнозами ВООЗ штам корона вірусу «Дельта» є домінуючим. Він більш агресивним, тож ризики реанімаційних заходів зростає. За останній місяць в області зафіксовано 113 випадків цього штаму. По ще 50 випадкам проводиться епідеміологічне розслідування усіх випадків захворювання», – зазначила Надія Оперчук.

5.10
2021

Про це заявив міській голова на сьогоднішній сесії міської ради.

[Читати детальніше]

5.10
2021

Депутати міської ради прийняли рішення виділити з бюджету близько 4 мільйонів гривень для заохочення усіх медичних працівників закладів охорони здоров`я.

[Читати детальніше]

5.10
2021

В Україні з 1 жовтня всі заклади охорони здоров’я видаватимуть електронні лікарняні.



У червні стартував перехідний етап запуску е-лікарняних по всій Україні. До єдиної інформаційної медичної системи за цей час вдалось підключити майже всі українські лікарні, а це близько 3 тисяч. Загалом сформували майже мільйон е-лікарняних. [Читати детальніше]

5.10
2021

Житло для лікаря

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

 Міською владою ухвалено рішення про придбання житла для лікаря Центральної міської лікарні, який приїхав працювати до Олексендрії.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень