18.06
2021

Сьогодні у ПК «Олександрійський театр» відбулися урочистості та святковий концерт, присвячені Дню медичного працівника.

[Читати детальніше]

18.06
2021

На Кіровоградщині потрібні близько 200 медичних працівників.

[Читати детальніше]

18.06
2021

26 червня о 21.00 у рамках святкування Дня молоді на великій галявині за «Кіровоградобленерго» біля недобудованого Палацу піонерів відбудеться вечірка «Багаття любові».

[Читати детальніше]

18.06
2021

Накануне Дня медицинского работника благотворительный фонд “Шлях до життя” оказал гуманитарную помощь медицинским учреждениям города.

[Читати детальніше]

18.06
2021

Дитячого лікаря Андрія Федоровича Гришканича знають, певно, кілька поколінь олександрійських матусь – він лікує дітей уже третій десяток років. Але сьогодні наша розмова не стільки про дитячі проблеми, скільки про проблеми самих медиків, які, однак, не можуть не торкатися пацієнтів – і маленьких, і дорослих. Нагадаємо для тих, чиї діти вже виросли: А.Ф. Гришканич – головний лікар Олександрійської дитячої лікарні (називаємо заклад по-старому).
– Андріє Федоровичу, у місті говорять, що у вашій лікарні зберігся соціалізм… Що це значить?

[Читати детальніше]

18.06
2021

Всечестные пресвитеры и диаконы, боголюбивые иноки и инокини, дорогие братья и сестры!

Святые — это радость Церкви, они своими непрестанными подвигами «осоляют» нашу землю (Мф.5:13). Особая радость для Церкви — прославление в лике святых ее членов. Всемилостивый Господь даровал нам великое утешение: решениями Священного Синода нашей Церкви к лику местночтимых святых Александрийской епархии были причислены: блаженная исповедница Иулитта (Педан) и священномученики – иерей Иаков Илличевский, иерей Александр Балануца, иерей Василий Слотвинский и священник Феодор Статкевич. К сожалению условия карантина, не позволяли, до сего времени, прославить тех, благодаря духовному подвигу которых, мы сегодня имеем возможность называть себя православными.   

[Читати детальніше]

18.06
2021

Сьогодні, 18 червня, відбулося відкриття меморіальної дошки лікарю і талановитому керівнику медицинскої галузі – Олександру Семеновичу Водолазкіну. Дошку розміщено біля приймального відділення центральної міської лікарні.

[Читати детальніше]

18.06
2021

Шляхопровід, який сполучає Кропивницький та селище Нове, тимчасово закриють для транспорту через капітальний ремонт, який проводиться на автодорозі М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка в рамках президентської програми «Велике будівництво»

[Читати детальніше]

18.06
2021

Бригади дорожників та важка техніка щоденно та без вихідних ремонтують одну з найжвавіших доріг Кіровоградщини М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка в рамках програми Президента України «Велике будівництво».

[Читати детальніше]

18.06
2021

Дорога у небо

Рубрика: Новости. Автор: Админ

В останні роки ми вже звикли до гуркоту вертольотів, що кружляють над містом. Літають – значить, усе в порядку: служба йде, боєздатність росте. На жаль, подивитися на «авіаційну кухню» наших льотчиків може далеко не кожен – адже об’єкт режимний. Навіть журналісти бувають тут вкрай рідко. Ось і кореспонденти «ОТ» за останнє десятиліття були тут всього два рази. Тому побувати на аеродромі військової частини № 2269 Національної гвардії і спостерігати, як проходять робочі дні олександрійських льотчиків, можна вважати неабиякою вдачею.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень