15.06
2021

🔹Голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна відвідала Кропивницьку обласну спеціалізовану дитячо-юнацьку спортивну школу олімпійського резерву «Надія» та перевірила стан спортивних залів, басейну й інженерних мереж.

[Читати детальніше]

15.06
2021

14 червня о 19:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що по проспекту Соборний в Олександрії потрібна допомога по зняттю чоловіка 2000 р.н. з навісу під’їзду 9-поверхового житлового будинку.

[Читати детальніше]

15.06
2021

Кіровоградська ОДА дала старт розробці проєкту програми економічного та соціального розвитку Кіровоградської області на 2022 рік та прогнозу до 2026 року. Про це під час першої тематичної наради повідомила голова ОДА Марія Чорна.

«Це дуже серйозний документ, над яким нам треба плідно та ефективно попрацювати. Кожен керівник територіальної громади має долучитися до формування програми та відпрацювати кожен розділ цього документу з фаховими департаментами. В подальшому розробка всіх важливих документів в ОДА буде проходити в форматі широкого обговорення, з максимальним залученням усіх інформаційних джерел. Ми робимо це для того, щоб кожен житель області відчував, що він є її частиною і може впливати на розвиток та розбудову Кіровоградщини. Адже саме жителі області знають, що потрібно для комфортного життя і що необхідно для того, щоб люди не залишали область у майбутньому», – наголосила Марія Чорна.

15.06
2021

Дитячий оздоровчий табір “Дружба” у селі Войнівка з одним зауваженням отримав дозвіл на роботу. Його готовність приймати дітей перевірила обласна комісія.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень