7.06
2019

Ось такі реалії…

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Згідно з даними міськрайонного відділу ДРАЦС протягом травня 2019 року в м.Олександрії і Олександрійському районі народилася 51 людина, ПОМЕРЛО 184. Смертність перевищила народжуваність більш ніж у три рази… Ось такі реалії…

Евгений Грановский

7.06
2019

У чвертьфіналі українці обіграли Колумбію з рахунком 0:1: на 11 хвилині гол забив Данило Сікан. Наприкінці матчу колумбійці залишилися в меншості після червоної картки Джоана Карбонеро.

Матч відбувався в польському місті Лодзь.

Україна зіграє у півфіналі 11 червня і зустрінеться із переможцем пари Італія – Малі.

До чемпіонату світу 2019 року Україна жодного разу не проходила далі стадії 1/8 фіналу.

7.06
2019

7 червня на позачерговій сесії Олександрійської міської ради було прийнято рішення направити державну субвенцію у розмірі 698 тис. грн на розвиток сільської медицини: на придбання службового автомобіля для сел. Пантаївки і двох комплектів телемедичного обладнання для амбулаторій сел.Олександрійського і Пантаївки.
Субвенцію Пантаївського селищного бюджету направлено на встановлення вікон і дверей у Пантаївському будинку культури.

7.06
2019

Управлінням економіки, праці та соціального захисту населення Олександрійської міської ради, а також КП «Муніципальна безпека» були проведені позапланові обстеження діяльності суб’єктів господарювання, які працюють у лотерейній сфері Олександрії. 

[Читати детальніше]

7.06
2019

В головному управлінні статистики розповіли, що середня зарплата по області становить 8014 грн. По Україні – 10269 грн.

Про це повідомляє Depo.Кропивницький з посиланням на прес-службу ГУ статистики в області.

Середня номінальна заробітна плата одного штатного працівника підприємств, установ, організацій Кропивниччини (по юридичних особах та відокремлених підрозділах юридичних осіб із кількістю найманих працівників 10 і більше осіб) у квітні  2019 року становила 8014 грн, що в 1,9 раза  вище рівня мінімальної заробітної плати (4173 грн). Порівняно з березнем розмір номінальної заробітної плати збільшився на 2,2%, з квітнем  – на 17,3%.

Рівень заробітної плати в області у квітні 2019 року становив 78% середнього рівня в Україні (10269 грн). Індекс реальної заробітної плати цьогоріч у квітні порівняно з березнем становив 101,3%, з квітнем – 108,4%.

7.06
2019

АМКУ прийняв рішення на користь Служби автомобільних доріг Кіровоградської області на скаргу компанії «Полтавабудцентр» – це дасть можливість розпочати ремонт відрізку дороги Полтава – Олександрія.

[Читати детальніше]

7.06
2019

Согласно с календарем Автомобильной федерации Украины (FAU), четвертый Всеукраинский фестиваль «Ретрослет «Александрия» состоится 22-23 июня 2019 г. Подготовка к празднику техники и истории вступила в свою завершающую фазу.

[Читати детальніше]

7.06
2019

В Приютівці буде ЦНАП

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

В Приютівській об’єднаній територіальній громаді розпочали будівництво Центру надання адміністративних послуг (ЦНАПу).


За адресою майбутнього ЦНАПу: с. Войнівка, вул. Центральна 92-к.с. вже вирівняли місце під будівництво приміщення спеціалізованою технікою, проведено вимірювальні роботи, навколо будівельного майданчика встановлено бетонні стовпи з вуличним освітленням та активно ведуться підготовчі роботи для влаштування фундаменту.
Крім цього, вже можна побачити, який сучасний зовнішній вигляд матиме майбутня будівля Центру надання адміністративних послуг.

Иван Мельник

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень