5.06
2019

Травля – вне закона

Рубрика: Новости. Автор: Lena

Подростки толпой напали на девушку – свою ровесницу. Словесная перепалка переросла в размахивание руками, пытающуюся защищаться жертву стали таскать за волосы и бить по лицу. Компания раззадорилась и была готова перейти в драку посерьезней, но девушка забежала в бассейн, а ринувшихся за ней обидчиков охранник не пустил. Жаждущая продолжения толпа топталась снаружи – когда-нибудь же жертва выйдет.

[Читати детальніше]

5.06
2019

Кабінет мініcтpів вноcить пpезиденту Володимиpу Зеленcькому подання щодо звільнення низки голів облаcних деpжавних адмініcтpацій, cеpед яких і голова Кіpовогpадcької ОДА Cеpгій Кузьменко.

[Читати детальніше]

5.06
2019


За материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей згідно Указу Президента України почесне звання «Мати-героїня» отримали 12 жінок з Кіровоградської області. Серед них олександрійка та дві мешканки нашого району.

[Читати детальніше]

5.06
2019


Держреєстраторка Таліна Харламова скасувала свої незаконні реєстраційні дії щодо двох олександрійських підприємств – ТОВ «Підйом-Сервіс» і ТОВ «Підйомно-транспортне устаткування». Про це повідомив сьогодні, 5 червня, керівник обласної юстиції Вадим Гуцул.

[Читати детальніше]

5.06
2019

Як повідомляв “ОТ”, в нашому місті 30 травня відбулася спроба рейдерського захоплення ТОВ «Пiдйомно-тpанcпоpтнe уcтаткування». Сьогодні стало відомо, що в упpавлiннi юcтицiї очiкують на пpиїзд олeкcандpiйcьких пiдпpиємцiв Макcима Коpiцького, Вiталiя Pака та Юpiя Pака, якi поcтpаждали вiд peйдepcтва, для надання їм вciєї нeобхiдної пpавової допомоги.

[Читати детальніше]

5.06
2019

Йдемо на вибори

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

В зв’язку з проведенням позачергових виборів народних депутатів України 21 липня 2019 року відділ ведення Державного реєстру виборців Олександрійської міської ради в червні місяці буде працювати щодня, крім неділі, понеділок- четвер з 8.00 до 16.30, п’ятниця — 3 8.00 до 15.30, обідня перерва з 12.00 до 12.45, а з 8 червня щосуботи з 9.00 до 13.00 без перерви.
У липні місяці відділ працюватиме без вихідних.

5.06
2019

В Благовещенске Кировоградской области от удара молнии сгорело здание райадминистрации.

Об этом сообщил народный депутат из фракции “Блок Петра Порошенко” Вадим Денисенко.

“Город Благовещенское (бывшая Ульяновка) в Кировоградской области. Молния ударила в здание райадминистрации и оно сгорело”, – рассказал нардеп.

Он добавил, что на первый взгляд на восстановление нужно 10 млн грн.

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень