11.01
2019

На БАМе слепили свинью

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Андрей Полежаев

11.01
2019

Метет!

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Траса Знам’янка – Олександрiя… 17.00.

Sunushka Alex

11.01
2019

Ну что, друзья, документы в Центризбирком сданы, претензий к ним нет. Теперь в течение пяти дней комиссия должна принять решение о регистрации меня кандидатом в президенты Украины. То есть, ждем до среды, когда, надеюсь, смогу предъявить официальное кандидатское удостоверение.

11.01
2019

Марк очистит грешников

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Епископ ПЦУ Марк проведет очищение грешных александрийцев.

[Читати детальніше]

11.01
2019

Де придбати дорступні ліки

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

В Олександрії затверджено новий перелік аптек, які працюють за урядовою програмою «Доступні ліки» у 2019 році.

[Читати детальніше]

11.01
2019

Враховуючи значну кількість скарг громадян на те, що вони не отримують субсидії у зв’язку з дуже низькою заробітною платою, міський голова С.Цапюк доручив управлінням економіки та праці і соціального захисту населення зробити аналіз середньої заробітної плати на підприємствах міста для врегулювання відповідної проблеми.

[Читати детальніше]

11.01
2019

Шановні мешканці міста Олександрії!

У зв’язку з погіршенням погодних умов, а саме початком сильного снігопаду, попереджаємо Вас про необхідність в найкоротший час прибрати власні транспортні засоби з проїжджої частини для належного виконання снігоочисних робіт технікою міста.

В іншому випадку автотранспорт буде прибрано в примусовому порядку.

Сучасна Олександрія

11.01
2019

6-го січня в історії України сталась важлива історична подія: Його Всесвятість Вселенський Патріарх Варфоломій у своїй резиденції на Фанарі вручив Томос про автокефалію Православної Церкви України.

Я хочу нагадати усім мешканцям Кіровоградщини, що держава ніяким чином не впливає на релігійні переконання громадян. Вибір релігії, церкви і, власне, віра – це абсолютне і непохитне право кожної людини. Однак, обов’язком кожного громадянина також є толерантне ставлення до вибору іншого громадянина. Нагадаю, що саме це є втіленням справжніх європейських цінностей, які українці відстояли під час Революції Гідності.Я в черговий раз прошу зберігати взаємоповагу у питаннях віри, релігії та церкви, незалежно від власної точки зору і поглядів на ті події, які відбуваються в житті православної громади.Кіровоградщина завжди демонструвала виважену і спокійну позицію під час знакових перемін. Ми вміли чути і поважати один одного. Сподіваюсь, так буде і в питаннях, які стосуються релігійних вподобань. Бо саме у єдності наша сила.

Голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко

11.01
2019

Увага! Обмеження руху!

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

11 січня на території Кіровоградської області наявні складні погодні умови: сильний сніг, місцями дуже сильний, хуртовина. У зв’язку із складними погодними умовами на засіданні обласного оперативного штабу для вжиття невідкладних заходів у разі виникнення надзвичайних ситуацій прийнято рішення про обмеження із 14 години руху для проїзду усіх видів транспорту на автомобільних дорогах загального користування державного та місцевого значення Кіровоградської області.Про скасування рішення буде повідомлено додатково.

11.01
2019
[Читати детальніше]

11.01
2019

Кто из нас хоть немножко не увлекался коллекционированием? Марки, значки, открытки. Наверное, все “переболели” этим в детстве, но для некоторых это стало делом всей жизни. Александриец Владимир Щеглюк более 50 лет коллекционирует бумажные деньги и монеты. А еще на сегодняшний день он единственный в городе, кто собирает так называемые переходные деньги – билеты, купоны, банкноты местных предприятий и учреждений, замещавшие казначейские знаки во времена кризиса экономики и повального дефицита начала 90-х годов прошлого века.

[Читати детальніше]

11.01
2019

Путешествия открыток

Рубрика: Новости. Автор: Lena

Северное сияние, цветущая сакура, виды Португалии, турецкие дворцовые фрески, ретро-фотографии, пасхальный кролик – открытки с такими изображениями есть в коллекции тренера школы устного счета Соробан в Александрии Аллы Мартыненко. Всего у Аллы более 50 открыток. Их уникальность в том, что получены они со всего мира – в буквальном смысле этого слова. И все это благодаря интересному увлечению – посткроссингу.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень