12.04
2016

Сегодня в Александрийской районной госадминистрации состоялось официальное представление в должности нового председателя РГА Богдана Курупа.

[Читати детальніше]

, .

12.04
2016

11 березня гoлoвa Кipoвoгpaдcькoї OДA Cepгiй Кузьмeнкo poзпoчaв aпapaтну нapaду з пiдлeглими з пoвiдoмлeння, щo пoмeншaлo cкapг нa пepeвiзникiв вiд пiльгoвих кaтeгopiй нaceлeння. Oднaк є пpoблeмa у Oлeкcaндpiї тa дeяких iнших paйoнaх oблacтi iз пpидбaнням пiльгoвих квиткiв для учacникiв AТO.

Очiльник Кipoвoгpaдcькoї OДA aнoнcувaв пoїздку дo Oлeкcaндpiї, дe вiн пpeдcтaвлятимe нoвoгo кepiвникa Oлeкcaндpiйcькoї PДA i виpiшувaтимe пpoблeму з oлeкcaндpiйcькими пepeвiзникaми.

«Правдоруб»

, .

12.04
2016

Нікого не здивував жереб півфіналу Кубка України, за яким “Олександрії” дістався “Шахтар”, а “Зорі” – “Дніпро”. Але хіба він взагалі міг здивувати?

[Читати детальніше]

, , .

12.04
2016

Народний депутат Анатолій Кузьменко зареєстрував законопроект, який дозволяє органам місцевого самоврядування розглядати справи про порушення правил утримання домашніх тварин.

[Читати детальніше]

, .

12.04
2016

У зв’язку з 30-ми роковинами Чорнобильської катастрофи виконавчий комітет затвердив план заходів з відзначення в місті цієї події.

Він ухвалив рішення про нагородження олександрійських ліквідаторів Грамотами Олександрійської міської ради та Подяками міського голови. З-поміж іншого, вирішено надати грошову допомогу у розмірі 300 грн 104-м вдовам померлих громадян, смерть яких пов’язана з Чорнобильською катастрофою, повідомляє сайт міскради.

, .

12.04
2016

Працівники КП«Благоустрій»  розпочали масове озеленення місць загального відпочинку городян.

Більше 400 дерев та кущів берези, верби шаровидної і спіреї висаджуються зараз комунальниками у парку «Молодіжний», сквері ім.Ю.Кравченка та на пл.Соборній (колишня пл.Леніна), повідомляє сайт міськради.

, .

12.04
2016

У 2016 році Кіровоградщина отримає 54,7 млн грн з Фонду Регіонального розвитку для реалізації інвестиційних проектів.

[Читати детальніше]

, .

12.04
2016

Головне управління статистики у Кіровоградській області підготувало звіт про соціально-економічне становище Олександрії за лютий 2016 року.

[Читати детальніше]

, .

12.04
2016

Ті, кому довелося жити в епоху “розвинутого соціалізму”, чудово пам’ятають, що означав для будь-якої сім’ї довгоочікуваний ордер на отримання житла. Його чекали роками і десятиліттями, але люди знали: рано чи пізно заповітний документ відкриє двері у нову квартиру. З розвалом соціалістичної системи держава самоусунулася від будівництва соціального житла, переклавши проблему на плечі місцевих громад і залишивши їм величезні й практично безперспективні квартирні черги.

[Читати детальніше]

, .

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень