6.04
2016

9 апреля в ДК «Светлопольский» состоится премьера спектакля “Хомо Эректус, или Обмен женами” по пьесе известного драматурга Юрия Полякова. Режиссер-постановщик – Юрий Дзбановский.

[Читати детальніше]

, .

6.04
2016

Як свідчать дані ГУ статистики у Кіровоградській області середня заробітна плата по області по підприємствах, установах, організаціях за лютий 2016р. становила 3376 грн.

[Читати детальніше]

6.04
2016

Вихід з політичної кризи в Олександрійській міській раді можливий завдяки трьом варіантам розвитку подій – через судові рішення, пропозицію щодо компромісного рішення мера і депутатів або через проведення перевиборів під час формування об’єднаних територіальних громад.

[Читати детальніше]

, , .

6.04
2016

Відповідні відомості оприлюднено у декларації голови Кіровоградської ОДА на 2015 рік, яку розміщено на офіційному сайті Кіровоградської ОДА.

[Читати детальніше]

, .

6.04
2016

Під час традиційного об’їзду Олександрії міський голова Степан Цапюк звернув увагу на занебданий  санітарний стан Перемозького мікрорайону.

[Читати детальніше]

, .

6.04
2016

З метою дотримання санітарно-естетичних норм та належного і привабливого вигляду Олександрії за дорученням міського голови  території навколо малих архітектурних форм  будуть розподілені на зони та закріплені за підприємцями.

 

При продовженні оренди земельних ділянок під МАФами буде враховуватись, у якому стані власники утримують прилеглу до них територію та як дбають про зовнішній вигляд  будівель, повідомляє сайт міськради.

, .

6.04
2016

В Олександрійському районі під час  проведення місячника добровільної здачі зброї в період з 1 по 31 березня, громадянам Олександрійського району була надана змога уникнути відповідальності за порушення правил придбання, та незаконного зберігання зброї, а за деяких умов можливість зареєструвати її у встановленому законом порядку.

[Читати детальніше]

, .

6.04
2016

У період з 4 по 7 квітня у м. Олександрії Кіровоградської області комісія ДСНС України проводить цільову перевірку аеродрому “Олександрія” Національної гвардії України.

[Читати детальніше]

, .

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень