28.01
2016

Ни пройти, ни проехать

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Второй день городские тротуары превращаются в непроходимую кашу, вызывая многочисленные нарекания у горожан. В чем проблем, мы спросили у начальника УЖКХ Александрии Геннадия Лоцмана.

[Читати детальніше]

, .

28.01
2016

Баба – рекордсмен

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Студенти Кіровоградського технікуму механізації сільського господарства перед центральним входом у навчальний заклад спорудили величезну снігову красуню.

Як розповідає директор технікуму Анатолій Остриковський, висота снігової баби – 4,8 м. На її створення студенти витратили 2 дні, а працювали у вільний від навчання час. Pin up регистрация

«Новини Кiровоградщини»

.

28.01
2016

Спостерігаючи за роботою народних обранців на місцевому рівні завжди мимоволі порівнюєш два депутатські корпуси Олександрійщини – районний та міський. І порівняння не на користь другого: поки вiн займається політичними розбірками, перший вирішує питання громади. Про особливості роботи районних обранців народу – наша розмова з головою Олександрійської райради Ольгою Кориненко.

[Читати детальніше]

, .

28.01
2016

Вчера в ДК “Светлопольский” провожали в последний путь александрийца – бойца АТО, 22-летнего Игоря Константинова, который погиб 23 января.

[Читати детальніше]

28.01
2016

Олександрійська міська дитяча лікарня перейшла на автономне опалення. Введена в експлуатацію котельня оснащена двома котлами, які працюють на дровах та пілетах.

[Читати детальніше]

, .

28.01
2016

Нaселені пункти Oлексaндрійськoгo рaйoну в лютoму будуть плaнoвo відключaтись від електрoмережі. Відключення відбувaтимуться мaйже пo всіх нaселених пунктaх рaйoну. Це пoв’язaнo з кaпітaльними ремoнтaми тa плaнoвими рoбoтaми з oбслугoвувaння ліній. Перебoї з електрoпoстaчaнням тривaтимуть  не більш, ніж 12 гoдин.

[Читати детальніше]

, .

28.01
2016

До редакції звертаються наші читачі з питанням – чому в цьому році скоротили виплати особам, що втратили працездатність на виробництві? Начальник Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Олександрійському районі Людмила Григораш відповіла на це питання у листі до редакції.

[Читати детальніше]

, .

28.01
2016

З 19 січня жителі п’яти сіл Устинівського району Кіровоградської області перебувають у сніжному полоні. В деяких місцях сніг досягає 1,5-2 м. заввишки і швидкі не можуть пробратися, людей не можуть поховати (покійники лежать днями у снігу), хліб довозять тільки до окремих куточків сіл.

[Читати детальніше]

, .

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень